Adjak enni az idegen cicának vagy ne?
Figyelt kérdés
Rendszeresen bejár a kertünkbe egy idegen(szerintem vad) cica. Eléggé félénk, ha közelebb megyek hozzá, menekül.
De nagyon aranyos, és aggódom érte. Viszont befogadni nem tudom, meg nem is szeretném, semmi tapasztalatom a macsekokkal, szerintem nem lennék jó gazdija.
Gondolkoztam rajta, hogy adok neki egy kis nasit. Viszont attól félek, hogy akkor végleg odaszokik hozzánk, esetleg még több kóbor macska rohanja meg a kertet.
Szerintetek?
2011. jún. 18. 19:21
11/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy kóbor cica:)
Az enyémek is más kertjéből jönnek elő, meg a mi kertünkbe is átjár a szomszéd cicája.
Ha nincs lerobbanva, szinte biztos, hogy valamelyik szomszédé.
12/12 anonim válasza:
adhatsz ha azt akarod hogy a tiéd legyen!
énis egy macskát tejjel itattam és ideszokott!
7-kismacska született tőle!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!