Adjak enni az idegen cicának vagy ne?
Rendszeresen bejár a kertünkbe egy idegen(szerintem vad) cica. Eléggé félénk, ha közelebb megyek hozzá, menekül.
De nagyon aranyos, és aggódom érte. Viszont befogadni nem tudom, meg nem is szeretném, semmi tapasztalatom a macsekokkal, szerintem nem lennék jó gazdija.
Gondolkoztam rajta, hogy adok neki egy kis nasit. Viszont attól félek, hogy akkor végleg odaszokik hozzánk, esetleg még több kóbor macska rohanja meg a kertet.
Szerintetek?
Azt hiszem igazatok van. befogni biztos nem tudnám, mert mindig megvan egy bizonyos távolság, ahol ha lépek egyet felé, elszalad.
Akkor nem fogom etetni, pedig szívem szerint megtenném, nagyon aranyos cicáról van szó. Egyébként valamelyik télen már láttam együtt két kölyökcicával mászkálni, szerintem az övéi voltak, jó anyamacska is, nagyon vigyázott rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!