Kandúr vagy nőstény macska?
Melyikre voksoltok és miért?Az ivartalanítás után a kandúr ugyan úgy jelölget?Melyik a barátságosabb stb stb...
Köszi a válaszokat!:)
Ha sziámim lesz?Nem értem...
Írtam kommentben hogy már van cica,csak érdekel hogy kinek melyik a szimpibb...de köszönöm a válaszokat mindenkinek!:)
Nekem 1 ivartalanított kandúrom és 2 ivartalanított lány cicám van.
A kandur nem tul barátkozós, nem dzereti ha felvesszük, meg nem is dorombol soha...(2 szer volt beteg akkor bezártuk a gazázsba és úgy dorombolt meg hizelgett, hogy az hihetetlen :D) mondjuk felnőtt korában került hozzánk lehet hogy ez volt a baj.
A lány cicák sokkal szelídebbek, ők nagyon ragaszkodnak hozzám :)
Utolsó!
Nem értem mire gondolsz?Hogy úgy hagyom?
szerintem arra gondolt ,h ne ivartalanítsd,pedig szerintem meg az ő érdekében is kell ivartalanítani...
az én lány cicám lassan betölti a 3 éves kort,találtuk 15 hónaposan,megmentettük és annyira hálás.amióta nálunk van,napról napra ragaszkodóbb,imádom...ahogy lefekszem olvasni ,tv-t nézni,vagy aludni,pihenni már ott van...Anyósomékkal lakunk együtt,és annyira tudja,hogy én jövök haza épp a munkából,szalad oda az ajtóhoz köszönni,nyávog egyet,dorombol...egy tünemény...
első voltam
Hát nem tudom mennyire az ő érdeke hogy belebetegszik a bagzásba!Szegény cicám mikor még nem volt ivartalanítva úgy szenvedett hogy rossz volt nézni!:( De biztos ez az ő érdeke hogy hagyom szenvedni....:) Ja és mellesleg az én érdekem is hogy a fiú ne jelölgesse már össze a bútoraimat meg az egyéb helyeket!Lakásmacskák szóval ugyan nincs szükség a jelölgetésre!Egy percig nem lesznek kint!Bírom az ilyen okos kommenteket!:)
Amúgy köszönöm a választ mindenkinek!:)
Én mindig úgy tudtam, hogy a fiúk bújósabbak.
Most van egy fiú és egy lány cicám is, és ez az állítás nálunk bejött.
A kandúr sokkal de sokkal bújósabb.
És ivartalanítás után nem jelöl. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!