Kandúr vagy nőstény macska?
Melyikre voksoltok és miért?Az ivartalanítás után a kandúr ugyan úgy jelölget?Melyik a barátságosabb stb stb...
Köszi a válaszokat!:)
a kedvesség nem nemfüggő,hanem,hogy mennyit törődsz vele,mennyit szeretgeted,nálunk nem jelölgetnek az ivartalanított kandúrok,van 2 is és semmi gond nincs velük.nekem nöstény macsekom van és egy kis tündér :
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Nem tudom minek ír ha nem szereti...biztos unatkozik...
De valamennyire függő én úgy tudom...talán azt hallottam a kandúr jobban szeret emberközelben lenni,a nőstény meg úgymond magának valóbb....de nem is ez a lényeg,hanem úgy általában melyikre voksoltok és az fontos hogy MIÉRT?
Várom még a válaszokat!:)
Nekem 16 évig volt egy ivartalanított kandúrom, thai. Ha leültem, már jött az ölembe, felmászott a nyakamig és ott dagasztott. Májelégtelenség miatt el kellett altatni, most két teknőctarka lányom van, ők mentett cicák. Az egyik nem szeret kézben-ölben lenni, de imádja a simogatást, odajön és bökdösi az ember tenyerét az orrával a simiért :)) A másik jön, ölembe ül, hanyattvágja magát és simizni kell a pocakját is.
Szóval, mint írták, nem nemfüggő, hanem cicakarakter a mérvadó. [link]
ma 14:11 ahha,biztos jó neked....de milyen nemű?A cirmos nem nemfajta!:)
Utolsó!Nagyon cukik!:)
Egyébként csak statisztikailag érdekel hogy kinek melyik a favorit!
Nekem anyukáméknál van egy 4 éves dagadék,ő ivartalanított lány!:)Nálunk meg két hete van egy testvér páros!:) Ellenkező neműek!Fekete-fehér és cirmos-fehér!
Mivel lánnyal már volt dolgom így nagyjából tudom hogy milyen(azért nagyjából mert az enyém kifejezetten antiszociális és az nem átlagos:D)a fiú még ismeretlen,remélem nem jelölget majd ész nélkül!:)
Természetesen ki lesznek ivartalanítva,már lebeszéltem a dokival,6 hónapos koruk után vihetem őket!:)
Jöhetnek a voksok ezerrel és köszi az eddigieket!:)A képeket is szívesen megnézem!:)
Nőstény:) Nem tudom megmondani h miért!:DD
Nekem az van/volt mind a 2. Az eggyik folyton jött és bár ölbe nem ült le nem szállt az emberről. A másik kifejezetten egygazdás és ölben utál lenni de a simit imádja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!