Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sziámi cicám nem lesz hangos?

Sziámi cicám nem lesz hangos?

Figyelt kérdés
kiscicám 2 és fél hónapos de még nem olyan mint ahogy a sziámikat leirják, miszerint állandóan beszélgetnek és hangosak,Ő nem lesz iylen??
2011. jún. 14. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindig vannak kivételek.Bár a cicád nagyon kicsi még.
2011. jún. 14. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy 9 éves sziámi lány cicám van, kiskorom óta velem van, sosem nyávog szinte. :) Kivétel akkor, ha a házba szeretne bejönni vagy nagyon-nagyon éhes. ;) Nem kell aggódni, ez hozzá tartozik a fajtához. Szerintem ezzel együtt is ők a legszebb cicák.
2011. jún. 14. 20:36
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem akkor nyígózik amikor egyedül van a szobában és senki nincs vele. :D
2011. jún. 14. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
nekünk 2 sziámink van.az egyik 8 a másik 11 éves.Pici korukban alig hallottuk a hangjukat,mostanra pedig néha szóhoz se lehet jutni töllük.
2011. jún. 14. 20:52
 5/5 anonim válasza:

Szia, nekem van egy 11 éves lány sziámi cicám, kiskorába hangoskodott meg rosszalkodott de ilyen korukba már nem nagyon szokásuk. (egyébként cica függő)

Viszont arra készülj fel ha lány a cicád, nagyon hangos lesz ha tüzelni fog..

2011. jún. 14. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!