Hogyan vegyem rá a lázas macskámat, hogy igyon?
Figyelt kérdés
Tegnap a macsekom kiment éjszakára, és reggelre úgy jött haza, hogy fáj minden porcickája, és alig tud lábra állni valószínűleg leesett a fáról, mert elég szerencsétlen macsek. Elvittük állatorvoshoz, aki azt mondta, hogy 10 napon belül meg kell gyógyulnia. Láza is volt szegénynek, és sok vizet kéne innia. Eszik, kakil, csak nem akar inni... próbáltam csöpögtetni a szájába vizet. De az nem hiszem hogy elég lesz.2009. márc. 21. 20:57
21/23 anonim válasza:
Fecskendővel nyomd bele a vizet a szájába! Én is ezt csináltam, de úgy óránként 3 fecskendővel, mert a macskák belének kell a víz!!
22/23 anonim válasza:
Vidd el allatorvoshoz.Vagy ha mar megtedted akkor probald a tenyeredbol itatni.En is ugy szoktam ha nem akar inni.
23/23 anonim válasza:
Paralenbol egy kicsit lehet adni a cicának..állatorvos mondta.
Lázas-sok vizet,ahogy az elottem írók is tanácsolták: fecskendovel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!