Mikor nyílik ki a kiscica szeme? Szombaton lesz 2 hetes és még mindig nem nyílt ki neki. Ez normális?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 12:06
1/4 anonim válasza:
Általában egy hetes kora körül ki kellene nyílnia. Nem váladékozik a szeme? Egy nedves zsepivel megtörölgetheted neki, de mást ne csinálj. Várj még, biztos kinyílik majd neki is. Egy kölyök van? Vagy többinek kinyílt? Nem tudom mikor kell ilyennel állatorvoshoz fordulni..
2/4 A kérdező kommentje:
Jó. Akkor megtörölgetem. Remélem kinyílik neki :)
Hát 3 an születtek. De az egyik az meghalva született. őt eltemettük. aztán még volt egy ő szegényke csak 5 napot élt. és így maradt egy .ő meg most 2 hetes lesz szombaton.
2011. jún. 9. 12:18
3/4 anonim válasza:
Elég betegek lettek a cicák.9 nap után nyílik a szemük, de az pár nappal több is lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
hát igen elég betegek lettek :S
értem .
2011. jún. 9. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!