Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki vett ilyen macska wc-t a...

Ki vett ilyen macska wc-t a cicájának és mennyire vált be?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondolok: [link]

Most fogunk a cicával költözni, és van már egy rendes alomtálca, de az kicsi, mivel itt kinti-benti cica volt, de ahova megyünk, ott csak bent lesz. Gondolkozom az ilyenen, csak attól félek, hogy nem fog belemenni.

Tapasztalatok? Hogyan szoktattátok rá a cicát és jobb egyáltalán?

Köszi!

2011. jún. 9. 08:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Közben megtaláltam, azt hiszem ezt kihagyom. :D

[link]

3999 Ft egy csomag. Akkor inkább külön veszek wc-t. :)

2011. jún. 9. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálunk a cica kezdetek óta oda ürít. Nem is kellett tanítani. Viszont a cicák nagy tisztaságmániások. Ha nem találja a wc-jét tisztának, akkor mellé vagy máshová fog üríteni. Ezért sűrűn cserélem alatta az almot.

Jah! és érdemes az almot az etetőtáljától messzebb helyre elkülöníteni.

2011. jún. 9. 09:43
 13/16 anonim ***** válasza:
2011. jún. 9. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt, két cica is használta. A lengőajtót le kellett vennem, mert előszeretettel pofozgatták, és az éjszaka közepén ez meglehetősen zajos volt :D
2011. jún. 9. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:

na, azért 8 rongyért 2 csomag alom, plusz egy wc nem olyan húzós, h egyszer ne bírd ki.

persze, utána majd veszel olcsóbbat, vagy kevered az olcsót ezzel a drágábbal.

szerintem megéri, ne hagyd ki.

2011. jún. 9. 11:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nejem nyitott alomtálcám van és szilikagéles almot használok bele, teljesen szagtalan 1500-2000 huf és egy csomag, 5l, egy hónapra elég. Szóval szerintem zárt wc-ben szilikagéles alom szagtalan lesz és nem is horror áron van. Amúgy ha nem szokna bele a macskád, akkor sincs semmi, max leveszed a tetejét, és használod sima tálcának, a tetejét meg leteszed a földre teszel bele pokrócot, és kész a cicaház :D
2011. jún. 9. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!