Ki vett ilyen macska wc-t a cicájának és mennyire vált be?
Ilyesmire gondolok: [link]
Most fogunk a cicával költözni, és van már egy rendes alomtálca, de az kicsi, mivel itt kinti-benti cica volt, de ahova megyünk, ott csak bent lesz. Gondolkozom az ilyenen, csak attól félek, hogy nem fog belemenni.
Tapasztalatok? Hogyan szoktattátok rá a cicát és jobb egyáltalán?
Köszi!
Attól is félek. :)De most szülőkkel lakunk és most repülünk ki a fészekből, ez a macsek a kedvencem, nagyon összenőttünk és ha én elmegyek, akkor már senki nem védi meg, mert tesóm meg rühelli a macskákat. Télen, meg hidegben sokszor éjszaka is bent volt, inkább nyáron szeret kint lenni. Ha nagyon látom rajta, hogy szenved, akkor visszahozom, de szeretném megpróbálni, hogy hogy viseli. Szobatiszta, szóval ettől nem félek.
Köszi a válaszokat!
Nekünk évek óta ilyen van.
Ez is gyakorlatilag egy alomtálca, csak van fedele is. Azért jó, mert nem jönnek ki a szagok, a cica nem tudja mellé kirugdosni az almot. Viszont ha leveszem tisztításkor a fedelét, akkor borzasztóan büdös, mivel koncentráltan megrekednek alatta a szagok. Szegény cicám, nem tudom, hogy bírja. :)
Rászoktatni nem nagyon kellett. Ugyan oda tettem, ahol a régi nyitott alomtálcája is volt. Megmutattam neki, azóta oda jár. Nem kellett levenni az ajtót vagy ilyesmi.
Erről az akcióról tudtok valamit? Benne van a legújabb fressnapf újságban, de ár nincsen.
Mennyibe kerül ez az alom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!