Olvastam egy taktikát, szerintetek ez beválhat?
Figyelt kérdés
Azt olvastam h a macskák folyadékbevitelét tudjuk növelni, ha a száraz táp egy részét vízbe áztatjuk, és úgy adjuk nekik oda. Persze nem az összeset, h rágjanak is. Mi a véleményetek minderről?2011. jún. 6. 21:33
1/19 anonim válasza:
Én is szoktam így adni neki a tápot, bár így nem mindig eszi meg. Esetleg még tejbe is áztathatod.
2/19 anonim válasza:
Oké, de miért kell növelni?
Egyébként én tojást szoktam neki adni összekeverve a száraz táppal, mert abban van egy rakás vitamin, a szőre is nagyon szép lesz tőle.
3/19 A kérdező kommentje:
Ja! Azért kell növelni mert keveset iszik és ugye a húgykövességet nem szeretném végigélni, és a legújabb kutatások szerint ez azért van mert a macskák akik száraztápon élnek keveset isznak, ahhoz képest amennyit kéne, és a pisijük töményebb és ez okozza a bajt. És az enyém keveset iszik, hát ezért gondoltam! :)
2011. jún. 6. 21:40
4/19 A kérdező kommentje:
A tojást milyen formában? Főtten?
2011. jún. 6. 21:40
5/19 anonim válasza:
Én a lehető legegyszerűbben oldom meg a folyadékbevitelüket: egy tálban kaja, a másikban napi 3x tej. :) Persze ilyen jóidőben nem öntök sokat, csak amennyiről tudom hogy biztosan el fog fogyni.
6/19 anonim válasza:
Ha főtt tojást csinálok, abból is szokott kapni, de a tápba nyersen keverem bele. Nagyon szereti minden formában :)
7/19 A kérdező kommentje:
A tejet az enyém is szereti. Hm asszem mindent kipróbálok. Tej, tojás, víz! :)
2011. jún. 6. 21:55
8/19 anonim válasza:
Én is félek, hogy nem iszik eleget:( Bár nem csak tápot kap, hanem konzervet is.
A tojás valóban jó a szőrnek, de csak a sárgáját kell odaadni neki.
Lehet, hogy a tejet felezve adnom kéne? Mindig úgy tudtam, nem kell, nem jó nekik a tej.
9/19 A kérdező kommentje:
Macskája válogatja, az enyém bírja a tejet de van amelyik fosik tőle... Laktózmenteset nyugodtan adhatsz neki.
2011. jún. 6. 22:17
10/19 anonim válasza:
Konzerv/alutálcás/alutasakos kaja is jó, 70-80%-a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!