Fiú cica neveket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Két hét múlva kapok kiscicát! Valószínűleg kandúrt! Milyen nevet tudtok ajánlani? Vörös-Fehér lesz, de nem baj ha nem kapcsolódik a színéhez a neve!2011. jún. 5. 15:24
1/23 anonim válasza:
Az én kani macskámat cirmancsnak hívják, de szerintem ami név illik még és ütő is az a Bandi!:)
4/23 valakiakitnemismersz válasza:
Thor vagy Tyr.(Skandináv mitológiai istenek)
6/23 anonim válasza:
Pezsgő, Buborék, Maszat, Mandarin, Marcipán (Marci), Mazsola, Mandula, Houdini, Pogácsa, Süti, Áfonya, Caffé, Konyak, Ribizli, Csoki, Mokka, Puding, Pisze, Cikkcakk, Cirka, Cifra, Sheriff, Bandita, Herceg, Casanova, Csibész, Linux, Menta, Herkules, Maffia, Dakota.
Remélem, tudtam segíteni Neked. :)
Sok sikert a cicushoz!
7/23 anonim válasza:
Nekem is volt egy vörös- fehér kan cicám, Nyifinek hívtam.
8/23 anonim válasza:
Nekem tavaly halt meg a vörös fehér cicám, Figaró volt a neve, és Figinek becéztük...megtisztelnél.. :-)))))
9/23 anonim válasza:
Cilu,Tigris,Garfield,Ricky,Zsizsi,Cili(így hívták a cicánkat,10 évesen elhunyt..:(
10/23 anonim válasza:
nekem is volt vörös-fehér fiú cicám Garfield-nak hívták, de a Baunty is jó név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!