Sabrina99 kérdése:
Egy Brit cica tenyésztőt tudtok ajánlani? ( kérdés rövid, a többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy gyönyörű Brit cicát tenyésztőtől.
Amit elvárnék: Törzskönyv, Genetikai betegségektől mentes, fiv, felv, fip negatív, egészségügyi garancia, és kiállítási eredmények is számítanának.
Az ár nem számít, lehet nagyon drága és simán csak drága.
Tenyéssz cicának jönne hozzánk, de nem igen vannak ismeretségi köreim brit cicánál. A fajtát nagyon jól áttanulmányoztam. Egy megbízható tenyésztőt keresek.
Köszi a válaszokat előre is ^^
2011. júl. 12. 13:06
1/9 anonim válasza:
Nézd át az expressz.hu-t ,itt nagyon sok cica szokott lenni,keresgess googleban:)
2/9 anonim válasza:
Mi tőlük vettünk egy arany márványcirmost 90.000 ért, az ezüstük 100.000-ba kerültek még hat éve, de nem biztos, hogy tenyésztésre eladnak.
3/9 anonim válasza:
Első vagyok,találtam egy kennelt: [link]
Megbízhatónak tűnik:)
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. ^^ A hím cicám már megvan, egy gyönyörű duci vörös-fehér brit cica. ^^
2011. júl. 12. 13:13
6/9 anonim válasza:
nekik is szép cicáik vannak ám :)
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ^^
2011. júl. 14. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!