Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit szóltok az ilyen "gazdihoz"?

Mit szóltok az ilyen "gazdihoz"?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy netes naplóban, hogy azért nem akarja tovább a macskáját,mert az megfogott egy madarat.

Az illető a harmadik gazdája a cicának és szerinte csak rombolt és most meg ilyen bűnt követett el. Kiakadt,hogy az ösztönein nem uralkodott a macska. Szó szerint lealacsonyodott az ösztönök szintjére.

2011. máj. 31. 22:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
Mivel a mi cicánk is menhelyről van, szoktam nézni a bentlakó állatokat. és olyan kifogásokkal visznek be oda állatokat, h el sem tudnátok képzelni.
2011. jún. 4. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Én valahol megértem az illetőt.

Én is megelégeltem az egyik macskámat, amikor a harmadik papagájomat küldte a másvilágra. Mérgemben feltettem egy hirdetést a netre, hogy elajándékoznám. Aztán amikor érdeklődő is akadt rá, rögtön levettem azt a hirdetést. Legszívesebben odaadtam volna, csak nem tudom, hogy a másik cicám, aki egyáltalán nem érdeklődik a madarak iránt, hogyan viselte volna, az egyedüllétet.

2011. jún. 4. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó: ki kényszerített rá h madarat ÉS macskát tarts???? Mégis mit hittél? Neharagudj de itt te vagy a hibás, nem a cica, és közvetve TE ölted meg a papagájaidat, szomorú, h a macskát hibáztatod. Mind lemondunk sok mindenről h legyen macskánk. Nincs és nem is lesz bőrkanapém, holott imádom, nincsenek szobanövényeim, nincs függönyöm, a bútorokat letakarom egy pléddel...stb. Mert mindennek ára van a papagáj macska dolog nem ÉS hanem VAGY kötőszóval rendelkezik!!! Akkor is ha a másik macskád pont nem érdeklődik irántuk ezkb véletlen...
2011. jún. 4. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!