Miért jó a macska kiállítás?
Figyelt kérdés
Hamarosan kapok egy fajcicát, és szeretném vinni kiállításra. De nem értek hozzá, ismerősünk sincsen, aki tanácsot adna. Milyen dolgok kellenének oda, illetve milyen díjakra lehet versenyezni, és milyen díjakat kaphatok???? és mindegyikért fizetni kell? elég jól jönne a segítség, mire meglenne a cicám, addigra mindent tudnék. A válaszotokat előre is köszönöm2011. máj. 30. 14:48
21/22 A kérdező kommentje:
A brit cicák szeptember-november illet december tájékán fog hozzájuk érkezni, ez attól függ, hogy találnak-e addigra megfelelő tenyésztőt.
De én már nagyon várom a cicákat, ^^ Nem messze lakok tőlük, és ismerem is őket, mindig mehetek hozzájuk cicázni, ezért is nagyon izgatott vagyok ^^
2011. jún. 10. 11:14
22/22 anonim válasza:
Köszönöm:)
Akkor majd figyelem. Úgy is regisztráltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!