Miért jó a macska kiállítás?
ma 18:13
Hallgatsz TV-, rádiót, amikor az állatkáid a közeledben vannak?
Mert az is stressz ám nekik. Eredendően egy állat sem hallgatja egyiket sem.
Amióta tenyésztenek célzottan háziállatokat, azok egyedei igen sokban hozzáidomultak az emberrel való élethez. Ebbe beletartozik a kiállítás is. Ha hiszed, ha nem, kutyában, macskában is van, amelyik szereti , ha megcsodálják, ha mutathatja magát.
Off:
Régóta használatos a konyhanyelvben a "fajtiszta" szó.
Ez a piramis, hogy a kérdező értse:
FAJ (macska)
FAJTA (pl. sziámi, ragdoll)
EGYED (egy macsek a fajtából)
Ezért leosztani valakit! Gyönyörű világban élünk.
ON:
Kedves kérdező! Ha van lehetőséged, érdeklődj magán a kiállításon. A tenyésztő is biztosan segít, ha megkéred. Továbbá javaslom, használd ki az internet csodáját, a google.hu-t.
Hogy miért jó?
Emberi hiúság, és a reklám.
Minden cicatulajdonos meg van róla győződve, hogy az ő cicája a legszebb, legügyesebb, legokosabb. Egy kicsit a szülői mentalitáshoz tudnám hasonlítani.
Nem szükséges, de van olyan cica aki kifejezetten imádja a ráirányuló figyelmet. Ha a cicád ilyen, és anyagilag bírod, akkor hajrá!
Reklám szinten a tenyésztőknek jó, hiszen egy díjnyertes macska utódait szép pénzért lehet eladni.
Jujj, de irigyellek!:)
Tennél fel képet róla?
Mennyi idős?
Jó cicázást kívánok!
Úristen! EZ gyönyörűűűű! Most még jobban irigyellek!:)
Az uram nekem is ígért egyet, a 60. szülinapomra:))
Még 38 sem vagyok:(
Mondtam neki, azért kezdjen el gyűjteni, biztos, ami biztos:)
Találtam egy jó cicás oldalt, perzsa tenyésztéssel foglalkozik, és hamarosan érkezni fog hozzájuk ilyen whiskas cica pár, és azt is fogják tenyészteni, a cicáknak minden oltása megvan, vértesztekkel, törzskönyvvel, és ettől függetlenül nem kérnek sokat. :)) tehát gondolok itt nem ilyen 60-70-80-ért adják őket, hanem tudomásom szerint ilyen 40-ért azt persze nem tudom, hogy tk-nélkül vagy azzal, de azt tudom, hogy nem arra mennek, hogy meggazdagodjon belőle! nagyon szereti a cicáit ettől függetlenül érdemes megnézni!
Szia!
Nagyon aranyos vagy, regisztráltam az oldalra, de nem találtam meg a brit cicákat:(
Képzeld, tegnap mentem valakihez és nem is tudtam, hogy van neki, egyszer csak előjött...az egyik...azután a másik!
Most simiztem először ilyen fajtát, hát, felejthetetlen élmény volt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!