Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért jó a macska kiállítás?

Miért jó a macska kiállítás?

Figyelt kérdés
Hamarosan kapok egy fajcicát, és szeretném vinni kiállításra. De nem értek hozzá, ismerősünk sincsen, aki tanácsot adna. Milyen dolgok kellenének oda, illetve milyen díjakra lehet versenyezni, és milyen díjakat kaphatok???? és mindegyikért fizetni kell? elég jól jönne a segítség, mire meglenne a cicám, addigra mindent tudnék. A válaszotokat előre is köszönöm
2011. máj. 30. 14:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:13

Hallgatsz TV-, rádiót, amikor az állatkáid a közeledben vannak?

Mert az is stressz ám nekik. Eredendően egy állat sem hallgatja egyiket sem.

Amióta tenyésztenek célzottan háziállatokat, azok egyedei igen sokban hozzáidomultak az emberrel való élethez. Ebbe beletartozik a kiállítás is. Ha hiszed, ha nem, kutyában, macskában is van, amelyik szereti , ha megcsodálják, ha mutathatja magát.

2011. máj. 30. 19:45
 12/22 anonim ***** válasza:

Off:

Régóta használatos a konyhanyelvben a "fajtiszta" szó.

Ez a piramis, hogy a kérdező értse:

FAJ (macska)

FAJTA (pl. sziámi, ragdoll)

EGYED (egy macsek a fajtából)

Ezért leosztani valakit! Gyönyörű világban élünk.

ON:

Kedves kérdező! Ha van lehetőséged, érdeklődj magán a kiállításon. A tenyésztő is biztosan segít, ha megkéred. Továbbá javaslom, használd ki az internet csodáját, a google.hu-t.

Hogy miért jó?

Emberi hiúság, és a reklám.

Minden cicatulajdonos meg van róla győződve, hogy az ő cicája a legszebb, legügyesebb, legokosabb. Egy kicsit a szülői mentalitáshoz tudnám hasonlítani.

Nem szükséges, de van olyan cica aki kifejezetten imádja a ráirányuló figyelmet. Ha a cicád ilyen, és anyagilag bírod, akkor hajrá!

Reklám szinten a tenyésztőknek jó, hiszen egy díjnyertes macska utódait szép pénzért lehet eladni.

2011. máj. 31. 09:28
 13/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ^^
2011. máj. 31. 10:07
 14/22 anonim ***** válasza:
De ő úgy kapja ajándékba, hogy valakije megvásárolja és ingyen odaadja neki. Nem a tenyésztő adja neki ingyen, nem?
2011. jún. 5. 02:16
 15/22 A kérdező kommentje:
Igen, megkaptam a cicát, a rokonaim vették nekem, és nem a tenyésztőtől kaptam ingyen! de attól még pénzért vették meg.
2011. jún. 6. 06:06
 16/22 anonim ***** válasza:

Jujj, de irigyellek!:)

Tennél fel képet róla?

Mennyi idős?

Jó cicázást kívánok!

2011. jún. 6. 08:50
 17/22 A kérdező kommentje:

Szia, perszecsináltam képet róla, itt megnézheted ^^

[link]

2011. jún. 7. 08:47
 18/22 anonim ***** válasza:

Úristen! EZ gyönyörűűűű! Most még jobban irigyellek!:)

Az uram nekem is ígért egyet, a 60. szülinapomra:))

Még 38 sem vagyok:(

Mondtam neki, azért kezdjen el gyűjteni, biztos, ami biztos:)

2011. jún. 7. 08:59
 19/22 A kérdező kommentje:

Találtam egy jó cicás oldalt, perzsa tenyésztéssel foglalkozik, és hamarosan érkezni fog hozzájuk ilyen whiskas cica pár, és azt is fogják tenyészteni, a cicáknak minden oltása megvan, vértesztekkel, törzskönyvvel, és ettől függetlenül nem kérnek sokat. :)) tehát gondolok itt nem ilyen 60-70-80-ért adják őket, hanem tudomásom szerint ilyen 40-ért azt persze nem tudom, hogy tk-nélkül vagy azzal, de azt tudom, hogy nem arra mennek, hogy meggazdagodjon belőle! nagyon szereti a cicáit ettől függetlenül érdemes megnézni!

[link]

2011. jún. 8. 09:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon aranyos vagy, regisztráltam az oldalra, de nem találtam meg a brit cicákat:(

Képzeld, tegnap mentem valakihez és nem is tudtam, hogy van neki, egyszer csak előjött...az egyik...azután a másik!

Most simiztem először ilyen fajtát, hát, felejthetetlen élmény volt:))

2011. jún. 9. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!