Miért jó a macska kiállítás?
A cicád tenyésztője tud a legjobban felvilágosítani. Osztályba sorolások vannak, amiknek a feltétele le van írva a kiállítás nevezési oldalán.
Van nevezési díj is. A legjobb lenne, ha először elmennél egy kiállításra. Biztosan kapsz tanácsot bőven és láthatod az egész menetét is.
A tenyésztő biztosan szívesen segít, ha kiállítani akarod a cicáját.
Kor és elért címek szerint kell osztályba sorolni a cicákat, azt vizsgálják melyik felel meg legjobban az adott fajta előírt tulajdonságainak. Sok munka és nem kevés pénz kell hozzá, a szállítás, a felszerelés és a nevezési díj is elég húzós tud lenni árban. A cicát is sokat kell szoktatni mindenféle szituációhoz.
"Pénznyeremény" ha jól tudom sehol nincs, szalagokat, kupákat kapnak a cicák, ezek jövőbeni tenyésztésükhöz teszik őket ismertté. A macskakiállítás egy jól szoktatott cicának nem kínzás, és a gazdi is élvezheti, de leginkább azoknak való akik cicákat tenyésztenek, vagy a jövőben fognak. Ha van elég energiád nyugodtan próbálj ki egyet-kettőt.
Tapasztalatom, hogy kutyával könnyebb kiállításozni.:)
Ismertebb nevén a whiskas cicát kapok, de ajándékba, csak elöbb megtudtam a családban valakitől. Ak azt is elmondta, hogy törzskönyves lesz, de akkor 1-2 kiállításraelmegyek, mert még sosem voltam.
Mellesleg a mai világban csodálkozol hogy ki hogyan ír?! nevetséges...
Ha befizeti a nevezési díjat, akkor mehet.
Majd ott dől el, hogy mennyire felel meg a standardnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!