1hónapos kiscicának mit adjak enni?
Figyelt kérdés
1hétig nekem kell gondozni.Mit adjak neki enni? 1hónapos mégcsak kitekat,és whiskas kilöve mert anyuék nem vesznek ilyeneket...2011. máj. 29. 13:38
2/10 anonim válasza:
Míg ilyen pici, nem kell neki semmi, csak tejecske. Gondolom, akkor a macskatejpótló is kilőve, pedig az lenne a legjobb neki, mert attól nem lesz hasmenése. :-( Akkor adj enki tejet higítva+tegyél bele cukrot (csak egy picit). Ha még nem eszik magától, vagyél egy kb 3 ml-es fecskendőt, néhány Ft a gyógyszertárban (nekem pl ingyen adták, mikor meghallották, hogy cicaetetéshez kell), és azzal etesd.
3/10 anonim válasza:
Hol az anyukája egy ilyen pici cicának?
4/10 anonim válasza:
tehéntejet még ne adj neki!
De jó a kérdés. Hol az anyukája??
5/10 anonim válasza:
Nekem állatvédők mondták, hogy ők vizet adnak, mert a tejpótlóra nincs pénz.... :-((((((( Tehéntej higítva!!!+cukrozva talán jó lesz, de tényleg inkább a tejpótló.
6/10 A kérdező kommentje:
Az anyukáját elütötték =(
2011. máj. 29. 14:33
7/10 anonim válasza:
Szia laktózmentes tej a boltban 300/liter, az nem olyan vészes, de junior konzervet is adhatsz neki- persze gondolom az is kilőve...haaaajjjjj
8/10 anonim válasza:
Hát, ha minden kilőve, én is azt mondom, felezd a tejet forró vízzel fele-fele arányban.
Próbáld meg rávenni őket a macskatejpótlóra, vagy legalább a laktózmentes tejre. Lidl-ben is láttam:)
9/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen kicsi cicám. Mi úgy találtuk. Lehet neki tejet adni ha lehet akkor fecskendőből, de legyen langyos. Mi adtunk neki párizsit is, azt is megette.
10/10 anonim válasza:
Tejpótló, az olcsóbb fajta is szuper. Adhatsz neki husit és párizsit is. A sima tejnél jobb a szilárd kaja. Kis tejfölt is adhatsz neki, de ne sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!