A kérdésem a következő lenne: 2 hetes kiscicáink vannak, közülük kettő 1-1 napos csúszással valamiért csak a szájukon tudnak levegőt venni, pihegnek. A tünetek 2 napja jelentkeztek. Mi a teendő? Köszönettel :Jakab Emese
oké, értem, de telefonáltál??????????????
Azt határon túlról is lehet.
olvasd el, ha telóztál, kérlek:
kérdező, köszi, hogy a segíteni akarásomat meg az izgulást értük megtisztelted a válaszoddal, egyben remélem, soha nem lesz kiszolgáltatva a cselekvőképtelenségednek a jövőben még egy hangya sem. A cicáknak szenvedésmentes létet-halált kívánok, neked pedig...
Hagyjuk.
Kedves mindenki! Vasárnap ahogy kinyitottam a szemem,pár perc elkészülés után autóba ültem és elvittem a kicsiket egy másik városba,állatorvoshoz;ügyelet,google....stb.
A cicáknak vírusosmellhártyagyulladásuk volt,amire 8 hetes korukban tudnak csak védőoltást adni; kaptak vitaminokat és penicillint.Hazaérésünk után 1 órára rá elpusztultak.Ennyit a nagy állatorvosi tudásról és okoskodásotokról.Lehet ha továbbra is kezeltük volna itthon(igaz humán gyógyszerrel)nem így végződik.Felmerül a kérdés jól cselekedtem-e?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!