Mi baja van a kutyámnak, ha ezek a tünetek jelentkeztek?
Állatorvoshoz egy óra múlva tudom elvinni, ha haza jött tesóm, mert gyalog 2 órányira van, az orvos de az Ő tempójával inkább 3,5 óra.
Nem tudom mi a baja. ma reggel vettem észre. Egyszerűen csak kedvtelen, behúzza a farkát, össze-vissza mászkál, de teljesen céltalanul oda megy dolgokhoz
bámulja a falat,
És semmi se érdekli, oda hívom, és néz rám, máskor meg rohan hozzám ha csak ránézek.
Mindig kergeti a macskám, most meg elsétál as macska mellett.
tök lassan vánszorog, de nem úgy, mintha fájna valamije, máskor, meg mindenhova rohan.
Tehát pont ellentétesen viselkedik, mint ahogy szokott, mintha nem is Ő lenne.
Mi baja lehet?
nekem is volt hasonló a kutyámmal de nekünk ez délelőtt volt és délután tudtuk volna dokihoz vinni
egész reggel kedvtelen volt stb mint ahogy a te kutyádnak is..levittem sétálni egy csomó füvet megevett utána 3 szor kihányta és mire föl értünk a sétából a kutya teljesen jól volt evett is utána meg jó kedvű volt így nem vittük dokihoz..az én kutyámnak biztos vmi volt a gyomrával ha csak a fűevés meggyógyította..
de azért jobb ha viszed dokihoz.. majd írd meg ha visszajöttél mi volt a baja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!