Mi baja van a kutyámnak, ha ezek a tünetek jelentkeztek?
Állatorvoshoz egy óra múlva tudom elvinni, ha haza jött tesóm, mert gyalog 2 órányira van, az orvos de az Ő tempójával inkább 3,5 óra.
Nem tudom mi a baja. ma reggel vettem észre. Egyszerűen csak kedvtelen, behúzza a farkát, össze-vissza mászkál, de teljesen céltalanul oda megy dolgokhoz
bámulja a falat,
És semmi se érdekli, oda hívom, és néz rám, máskor meg rohan hozzám ha csak ránézek.
Mindig kergeti a macskám, most meg elsétál as macska mellett.
tök lassan vánszorog, de nem úgy, mintha fájna valamije, máskor, meg mindenhova rohan.
Tehát pont ellentétesen viselkedik, mint ahogy szokott, mintha nem is Ő lenne.
Mi baja lehet?
Nem tudom, elvittem orvoshoz, akkor meg azóta is semmi baja.
Az orvos se értette, hogy mi baja lehetett.
De ennek örülök. Inkább feleslegesen mentünk el az orvoshoz, de legalább egészséges. :)
Csak nem értem, mert teljesen furán viselkedett, és még sose csinált ilyet 6 év alatt.
Azért nem értettem, hogy mi volt a baja, órákig ilyen furán viselkedett, aztán azóta jól van...
Egyszer az én kutyámmal is volt ilyen.
Hazaértem, nem rohant elém, hanem feküdt a kert sarkában.
Megmértem, magas láza volt. Persze este 9, a környéken ilyenkor sehol egy orvos.
Másnap reggel azonnal rohantam vele a dokihoz, semmi baja nem volt. (a kutyának! az orvost nem vizsgáltuk meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!