El képzelhető, hogy ha egy öreg cicát meg vernek, ha véletlen bepisil és hogy utána nem mer a helyén sem pisilni?
Csak akkor pisilt be amikor tüzelt. Anyám nagyon megverte többször is. Mondtam neki nem bántsa és most szinte a helyére soha nem pisil.
Bűntudata van attól ha pisilnia kell?
Az anyám lakik nálam,mert a második férje el szerencse játékozta az anyám házát és utána albérletbe mentek és nem tudták fizetni.Azután anyám ki könyörögte,hogy hagy lakjon nálunk,mert itt van 4 szoba.
63 éves és 8 éve itt idegesít a saját lakásomba.
De 16 éves voltam amikor a 2. férjét meg ismerte és engemet nem fogadott be a manus és kidobott az utcára,,szó szerint.
Ezt a lakást a férjemmel vettük 27 éve részletre ami kb 2 éve járt le.Ezért a lakásért és ami benne van a férjem meg én dolgoztunk meg ,,most meg itt kell kerülgetnünk a vén asszony és még szemétkedik is.Nagy a kísértés,hogy én is ki dobjam ahogy ő tette.
Ahaaa
Előző hozzászóló kivette a szót a számból, köszönöm neki.
Ennyi!
A Te játékszabályaid, a Te otthonod.
Te a saját otthonodban, ahol elméletileg a béke, szeretet, harmónia kellene hogy várjon, nem akarsz ilyen állatot, cselekedeteket, és szörnyűséget látni!
Kész, pont!
Ügyes légy és erős...
Ja és nagyon kemény percei lehetett az életednek, nagyon jó ember vagy, hogy ezt eddig is tűrted.
Megdobtak kővel, és Te kenyérrel dobtál vissza...
Elismerésem....
"Hála égnek" a cicát elvitték egy kertes házba.Ott egy darabig kamrába lesz egy másik cicával,ami szintén nőstény.
Meg fogja szokni? Félek,hogy majd nem eszik ,vagy valami.Kicsit válogatós volt ,de azért eszegetett.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!