Kezdőoldal » Állatok » Macskák » El képzelhető, hogy ha egy...

El képzelhető, hogy ha egy öreg cicát meg vernek, ha véletlen bepisil és hogy utána nem mer a helyén sem pisilni?

Figyelt kérdés

Csak akkor pisilt be amikor tüzelt. Anyám nagyon megverte többször is. Mondtam neki nem bántsa és most szinte a helyére soha nem pisil.

Bűntudata van attól ha pisilnia kell?

2011. máj. 26. 09:45
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha megmutatod, anyád téged is megver.

Csóró macska. :( Verni egy cicát, áhh... Adjátok ide nekem inkább, nálam jó helyen lesz a másik 2 mellett, és még ütni sem fogom.

2011. máj. 26. 11:21
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Gyögyörűszép ez a cica, tényleg nem túl nagy a korához képest.

Állj a sarkadra, szedd össze magad és a pénzed, aztán irány a dokihoz ivartalanításra.

Légy határozott és ne engedd bántani szegényt.

El sem tudom képzelni, hogy lehet megverni egy cicát...

kitartást és minden jót Neked és a cicának is.

2011. máj. 26. 11:23
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg annak az "ember" szerű lénynek, hogy olyannal keménykedjen, aki vissza is tud ütni! Macskát nem dicsőség terrorizálni, álljon ki valaki ellen, ha ennyire üthetnékje van. Idegbetegségre pedig vannak jó nyugtatók, vagy csak egyszerűen verje azt az egy agysejtű fejét a falba! Lesz még ő is majd öreg, mikor majd behugyozik ne aggódjon, remélhetőleg majd visszakapja valakitől.
2011. máj. 26. 11:32
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Szegénykeee :( Nem azt mondom, én is van h rákoppintok az orrára, v papuccsal a fenekére húzok egyet, de nem erősen, csak olyan kis legyintés, és mindig tudja h rosszat csinált, szóval semmi szükség rá, h jól meg legyen verve :( Én azt javaslom, ha van a közeletekben fressnapf, és neked van pénzed, akkor ott vegyél neki kaját, mert egész olcsón vannak jó kajáik, meg gyűjtsd neki össze a te maradék husijaidat, csontjaidat.

Anyukád meg szívtelen, nem adja meg ennek a cuki cicának a megfelelő ellátást, de h még kaját sem????

2011. máj. 26. 14:14
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha van túlvilág, az ilyen bánásmódot folytató embereknek azt kívánom, a világ végéig kapják ugyanazt, amit elkövettek védtelen lények iránt. És ha majd rászorul más gondoskodására, húzzák el előle az ételt, "ne zabálj annyit" felkiáltással és egy jól irányzott rúgással a hátába. Na, csak kijött belőlem a rosszabbik énem, de nem tudtam megállni.
2011. máj. 26. 14:37
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fogom fel egyszerűen hogy lehet egy állatot bántani. Szegény kis öreg cica olyan szép, aranyos, sosem tudnék rá kezet emelni. Már csak azért sem mert amit csinált arról ő nem tehet, nem direkt csinálta a ti bosszantásotokra, másrészt pedig nem is lehet elérni semmit veréssel, ő nem fogja tudni miért kapott ki, csak azt hogy bántották. Nyerjétek valahogy vissza a bizalmát, soha többet ne bántsátok és utána kezdjétek elölről a szobatisztaságra nevelést, mintha kiscica lenne. Tegyétek gyakran az alomba, ha odapiszkít valahova alaposan mossátok fel és ha az alomba végzi a dolgát nagyon dicsérjétek meg.
2011. máj. 26. 15:48
 17/48 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy ez nem igaz h nem tudja, h miért kapja. Nem mondom h agyon kell verni, de az enyém kapott egyszer kétszer fenekére/orrára- mint már említettem nem nagyot, csak figyelmeztetésül. Nagyon jól tudta miért kapta. Mikor legközelebb ugyanazt a galádságot követte vna el, már sunyított is és nézte h látjuk-e. Úh nagyon jól tudják, de még mennyire, nem hülyék. Persze nem kell és nem szabad nagyot ütni, felesleges is, ért az abból is ha kap egyet a nózijára egy újsággal.
2011. máj. 26. 18:11
 18/48 anonim ***** válasza:

Jaj egyemmeg, látszik a testtartásán hogy fél. De alap helyzetben cicát nem elelünk így fel, mert nem szeretik.

Csak ölibe, és soha nem a hátára mint egy cecsemőt, hanem ültetjük a karunkra...

Na most anyádnak megmutatod a hozzászólásokat, mert kellene!

Egy féreghajtás sem ártana neki, mert attól is maradhat sovány a macska. Na meg ha ez lefial akkor itt mi lesz? tömeges macskavízbefolytás?

Nincs pénzed a műtétre?

Stresszmentesító gyógyszert ajánlanék neki viszont, zylkéne a neve...nagyon jó, és nem drága, egy levél 1000 ft az állatpatikában.

[link]

2011. máj. 27. 12:18
 19/48 A kérdező kommentje:
És még álszent is ide járogat ebbe a golgota gyülekezetbe és imádkozik ,,,,állítólag. [link]
2011. máj. 27. 18:21
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom neki, hogy hugyozza össze magát a gyülekezet

színe-java előtt, de úgy, hogy csurogjon a bokáján.

nem tudom mit szólnának hozzá a hívek...

2011. máj. 27. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!