El képzelhető, hogy ha egy öreg cicát meg vernek, ha véletlen bepisil és hogy utána nem mer a helyén sem pisilni?
Csak akkor pisilt be amikor tüzelt. Anyám nagyon megverte többször is. Mondtam neki nem bántsa és most szinte a helyére soha nem pisil.
Bűntudata van attól ha pisilnia kell?
Szerintem ha megmutatod, anyád téged is megver.
Csóró macska. :( Verni egy cicát, áhh... Adjátok ide nekem inkább, nálam jó helyen lesz a másik 2 mellett, és még ütni sem fogom.
Gyögyörűszép ez a cica, tényleg nem túl nagy a korához képest.
Állj a sarkadra, szedd össze magad és a pénzed, aztán irány a dokihoz ivartalanításra.
Légy határozott és ne engedd bántani szegényt.
El sem tudom képzelni, hogy lehet megverni egy cicát...
kitartást és minden jót Neked és a cicának is.
Szegénykeee :( Nem azt mondom, én is van h rákoppintok az orrára, v papuccsal a fenekére húzok egyet, de nem erősen, csak olyan kis legyintés, és mindig tudja h rosszat csinált, szóval semmi szükség rá, h jól meg legyen verve :( Én azt javaslom, ha van a közeletekben fressnapf, és neked van pénzed, akkor ott vegyél neki kaját, mert egész olcsón vannak jó kajáik, meg gyűjtsd neki össze a te maradék husijaidat, csontjaidat.
Anyukád meg szívtelen, nem adja meg ennek a cuki cicának a megfelelő ellátást, de h még kaját sem????
Jaj egyemmeg, látszik a testtartásán hogy fél. De alap helyzetben cicát nem elelünk így fel, mert nem szeretik.
Csak ölibe, és soha nem a hátára mint egy cecsemőt, hanem ültetjük a karunkra...
Na most anyádnak megmutatod a hozzászólásokat, mert kellene!
Egy féreghajtás sem ártana neki, mert attól is maradhat sovány a macska. Na meg ha ez lefial akkor itt mi lesz? tömeges macskavízbefolytás?
Nincs pénzed a műtétre?
Stresszmentesító gyógyszert ajánlanék neki viszont, zylkéne a neve...nagyon jó, és nem drága, egy levél 1000 ft az állatpatikában.
Kívánom neki, hogy hugyozza össze magát a gyülekezet
színe-java előtt, de úgy, hogy csurogjon a bokáján.
nem tudom mit szólnának hozzá a hívek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!