Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A te cicádnak milyen a személy...

A te cicádnak milyen a személyisége? : )

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 22:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az enyém egy szemétláda! Hisztis, akaratos, sunyi, gonosz, ravasz, okos, lopós, akaratos, diktátor, agresszív, szemtelen- mindig visszapofázik, ha leszidom, vadászik rám, azt hiszi ő a góré, lusta. Egy szóval: imádom *-*
2011. máj. 15. 01:32
 12/24 anonim ***** válasza:
Az én cicám egyrészt kíváncsi, szó szerint mindenhova követ bárhová megyek a lakásban és ha bemegyek valahova pl. fürdeni akkor addig vár az ajtó előtt míg ki nem megyek, nem mozdul onnan :D Van amikor utánam settenkedik, de ha megfordulok akkor elszalad, meg van hogy rájön az 5perc és szaladgál összevissza a lakásban, egyébként sokszor olyan mint egy kutya még néha harapni is szeret játék közben (szerintem ez amiatt van mert előzőleg kutyák között volt), akárhányszor pedig lefekszem az ágyra mindig odajön rámugrik és hízeleg :D nagyon szeretem a kis dögöt :D
2011. máj. 15. 03:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Az enyém egy roppant bújós, szeretetigényes, kényeskedő kis dög, nagyon társaságigényes is, utál egyedül lenni (olyankor felborítja az egész lakást..) de ha éppen olyan kedve van, játszik, bolondozik, igényli is hogy játszanak vele :) Imádom ♥
2011. máj. 15. 09:00
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Huncut, annak ellenére hogy 6 éves kanmacska. Ha a szemébe akarok nézni akkor elfordítja a fejét kibaxásból...Néha csak úgy odajön hozzám fel az ágyra de amikor hívom akkor direkt a szoba közepén fekszik ki. Ha eszek és nem adok neki akkor csak ül némán és sunyít a kajára, megsajnáltassa magát. De nagyon aranyos, okos egy cica és ahogy nyávog az szinte beszéd. Vagy múltkor csajozott és megszólítom hogy nem viszed el vacsorázni? - akkor olyan gyíkul néz rám hogy mit égetem...
2011. máj. 15. 12:18
 15/24 anonim ***** válasza:

Ja és persze ő is hisztis, és mikor iskolában vagyok akkor nyávog mindenkin hogy mikor jövök már haza... Ha ki akar menni este akkor nyávog és felugrik rám,felébreszt. Játszani nem szeret. Hajnalban az ablakban nyafog hogy engedjük be. meg felugrik az ablakpárkányra, az első mancsaival rátámaszkodik a kilincsre és már jön is be. Játszani nem szeret de nagyon imádni való kis cukiság :D:D

meg ha vakargatom a torkát és abbahagyom úgy veri a farkát a földhöz/ágyhoz...Persze ha elkezdem megint a felháborodásnak vége :D (utolsó voltam)

2011. máj. 15. 12:25
 16/24 anonim ***** válasza:
05-14 22:53-asnak: Remélem, olvasod még. :) Írtad, hogy még puszit is ad a cicát, ha kéred. Ezt hogy? Írd már le, tök kíváncsi vagyok, nagyon cuki lehet. :))
2011. máj. 18. 20:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Én 01.32-es vok, de az enyém is ad. Csak mondom neki, h puszi, odatolom az arcom és ad, de néha eltol a mancsával attól függ milyen kedve van... :D
2011. máj. 18. 20:48
 18/24 anonim ***** válasza:
:))) De mit takar a puszi? Odanyomja a kis orrát az arcodhoz?
2011. máj. 18. 20:52
 19/24 anonim ***** válasza:
végignyalja a fél fejemet :D
2011. máj. 18. 20:53
 20/24 anonim ***** válasza:

Deédes. :) Nekem nincsen sajnos cicám (bár volt régen). Úgy hiányzik, de a mostani életkörülményeim nem engedik.

Úgyhogy az "egyetemi macskákkal" szoktam haverkodni, általában tök barátságosak, bújósak, és egyszer az egyik nekem is adott puszit, de ő úgy, hogy odanyomta az orrát az enyémhez. :) Jaj de cuki volt, legszívesebben hazavittem volna.

2011. máj. 18. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!