Ez miért van a kismacskáknál?
Jaj dehogy dehogy! Szerintem az előzők nem is tudnak semmit, csak írnak! :D
Na szóval a kamillatea nem használ semmit, pazarlás! Csak nyugtatja a cica szemét, de akkor is csipás marad! Tapasztalat, nekünk is csipásak voltak régen a kiscicáink amit kaptunk. (( Elszöktek:( ))
Ja, és szokásos, hogy cica szeme csipás, de az azért van, mert az anyjuk nem voltak beoltva. Idézek is, állatorvos írta:
Egy bizonyos fokú csipásodás teljesen természetes az állatok esetében is, ahogy az embernél is. Az, hogy például alvás után összegyűlik egy kis váladék a cica szeme sarkában teljesen normális. Ha ez a csipásodás nem ölt extrém méreteket, illetve maga a váladék nem mutat semmi kóros jelet (ahogy írta is ilyen a vérzés, vagy a gennyesedés), akkor szerintem nem indokolt az állatorvosi vizsgálat.Ha időnként erősebbnek látja a cica csipásodását, akkor langyos kamillateával törölgesse meg, mivel nyugtatólag hat.
Szóval semmit nem is ér a kamillatea csak "nyugtatólag hat". Ha viszont nem múlik el, nem azt mondom, hogy ne is próbáld ki, csak nem nagyon ér valamit. :):)
jajj..
én már megkaptam hogy milyen felelőtlen vagyok egy másik topicban , mert nem miskároltattam a macskáimat és a kicsik nálam illetve az ismerőseimnél maradtak, ahelyett, hogy menhelyről fogadtak volna be... :D
Tehát, langyos kamilla egy kis vattával, gondosan letörölgeted, ha kell reggel is és este is.
Ha annyira csúnya akkor egy kis(!) tetran kenőcsöt a vattára teszel és átkened a letisztított szemüket vele.
1-2 nap és kutya bajuk nem lesz.
ha vastag beszáradt a csipa akkor le ne tépegesd, áztasd a kamillával, hamar elengedi a szőrt/szemét és szépen le fog jönni :)
Ha nem tudja kinyitni, begyűlik a szeme alatt, bedagad stb, doki!!
tetrant kapsz sima gyógyszertárba.
ára kb 800ft és hosszú szaviju.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!