Tapasztalatok alapján ki melyik izületvédőt ajánlja?
Figyelt kérdés
A cicámnak kicsit kacska a lába , sok mindent próbáltam már nyilván helyre hozni semmi nem fogja neki. Viszont szeretnék neki valamit adni ami kicsit erősití az inakat porcokat , hogy később se legyen vele problémája ha mondjuk már nehezebb lesz.
Szóval ajánlásokat szeretnék kérni. :) köszönöm!
ma 10:24
2/2 anonim válasza:
Úgy tudom, mindegyik van macskásban is, de én a kutyámnak 1.5 éves koráig állatorvosi javaslatra (mert nagytestű) Synoquin efát adtam és az ízületei tökéletesek, illetve ízületi problémás kutyának adtam Aniflexit, és az baromi jó szintén. 2 hónap alatt rendbejött tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!