PetBalance ízületvédőkről van valakinek tapasztalata?
Kutyának lenne, nem a legolcsóbb, de annyira nem részletes az összetevő listája + nincs róla kb semmi vélemény a neten.
Valakinek van tapasztalata vele?
Itt néztem: [link]
Ez mi???? Ízületvédőkben glükozamin, kondroitin, MSM, hialuronsav szokott szerepelni az összetevők között. Nem hús és A és B vitamin.
Valami nem korrekt.
Jelenleg Synoflexet kap, 3-4 hónapig mintha elfújták volna a kutya akkoriban kezdődő ízületi fájdalmait (idős), de most már olyan, mintha semmit se kapna, többször összecsuklik, fél órás séta után már ölben viszem haza :(
Valami "erősebbet" keresek.
Olvastam, hogy a kondroitinnek és a glükózaminnak milyen szerepe van a porcoknál és miért fontosak, de melyik a fontosabb? Az egymáshoz viszonyított arányuk eléggé eltérő.
Néztem a GF 600-at, de a sörélesztő tudtommal a szőrre/bőrre hat, ízületekre alig. A klorofill dettó nem ízületekre van elsősorban + más készítményekben is van 600 mg zöldkagyló. Ezt csak ezért vetettem el.
A 2 belinkelt meg nagyon jó, köszönöm :) Eddig úgy néz ki, hogy akkor a C-11 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!