Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » PetBalance ízületvédőkről van...

PetBalance ízületvédőkről van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Kutyának lenne, nem a legolcsóbb, de annyira nem részletes az összetevő listája + nincs róla kb semmi vélemény a neten.

Valakinek van tapasztalata vele?

Itt néztem: [link]

2018. máj. 21. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez mi???? Ízületvédőkben glükozamin, kondroitin, MSM, hialuronsav szokott szerepelni az összetevők között. Nem hús és A és B vitamin.

Valami nem korrekt.

2018. máj. 21. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Gf 600at nézted?
2018. máj. 21. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek ízületvédők. Meg kell nézni az összetevőket.

2018. máj. 21. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Jelenleg Synoflexet kap, 3-4 hónapig mintha elfújták volna a kutya akkoriban kezdődő ízületi fájdalmait (idős), de most már olyan, mintha semmit se kapna, többször összecsuklik, fél órás séta után már ölben viszem haza :(

Valami "erősebbet" keresek.

Olvastam, hogy a kondroitinnek és a glükózaminnak milyen szerepe van a porcoknál és miért fontosak, de melyik a fontosabb? Az egymáshoz viszonyított arányuk eléggé eltérő.

Néztem a GF 600-at, de a sörélesztő tudtommal a szőrre/bőrre hat, ízületekre alig. A klorofill dettó nem ízületekre van elsősorban + más készítményekben is van 600 mg zöldkagyló. Ezt csak ezért vetettem el.

A 2 belinkelt meg nagyon jó, köszönöm :) Eddig úgy néz ki, hogy akkor a C-11 lesz.

2018. máj. 21. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülök :) Nekünk ez a kettő vált be, a C11 komplexet állatorvos javasolta.
2018. máj. 21. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!