Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskaszállító hátizsák...

Macskaszállító hátizsák szállítódoboz helyett? Vélemény?

Figyelt kérdés

Viszonylag rendszeresen hordom az 5 kilós habtestét állatorvoshoz. Jómagam elég ványadt vagyok, kocsi nincs, szóval kézben szoktam cipelni Őuraságát.

Kérdésem az, hogy a cica (és a doki) szempontjából mennyire praktikus, ha szereznék egy ilyen spéci állathordó hátizsákot, és abban hordanám?

Nem ragaszkodom görcsösen az ötlethez (ha marad a doboz, akkor gyúrunk, wazze) de jobban bírom a súlyt a hátamon - kell sétálni egy darabon a megállótól a rendelőig, addig húszszor cserélek kezet :D

A cica a fő szempont, neki legyen jó, és a dokinak. Csak ha már lehet könnyíteni a málhás ATM dolgán... :D

jan. 22. 12:47
A kérdező szavazást indított:
Maradjon a hordozó, praktikusabb
Vidd hátizsákban a cicát
10 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól beleszoktatod, akkor működhet
jan. 22. 13:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha most sem fél az utazástól és a hordozótól, akkor ügyesen szoktasd át a hatizsákba.

Az enyémek olyan fosósak, mint a gazdájuk, együtt remegünk az állatorvosnál.

jan. 22. 13:29
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

A dobozt magát szereti, elnézelődik benne. Dokinál az jelenti a biztonságot, amint vége a macerálásnak, hussan is vissza bele. (Emiatt kiszedni is egy procedúra belőle, általában leszedik a tetejét)

A buszon/villamoson hisztizik benne

jan. 22. 13:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
"A buszon/villamoson hisztizik benne" Akkor a hátizsákban sem fogja jól érezni magát... Valószínűleg fél.
jan. 22. 13:38
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát, sajnos nem tudok mit csinálni vele. Nyugtatgatom, ahogy tudom, az segít egy kicsit.

Nem tudom, hogy a hátizsákban változna-e bármi.

jan. 22. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Gyúrj egy kicsit :) Jópofa a hátizsák, de abban is félni fog sajnos.
jan. 22. 14:02
 7/13 Katona Dius ***** válasza:

Nekem pl olyan hordozóm van, amihez járt ilyen vállra akasztható szíj is.

[link]

Nem ugyanilyen, de hasonló. A tetején van a karabíner, arra tudod felilleszteni a szíjat.

jan. 22. 15:05
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 Óóó, jó ötlet! Szerintem a miénkre is fel lehet operálni egyet
jan. 22. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ezer éve ilyen macskahátizsákban viszem, meg vagyok elégedve vele. Könnyű beletenni/kivenni, ezerféleképpen hozzá lehet férni a macsekhoz, ami nagyon praktikus tud lenni pont állatorvosnál. Félni azt fog így is úgy is, ez sajnos ilyen műfaj. Vállpántos verzió nekünk nem jött be, ha elkezd ficánkolni a hordozóban, befordul az egész, fejen áll a macska, és minden lépéssel a csípőmhöz csapódik, se a macska nem díjazta, sem én…
jan. 22. 15:26
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 Köszi, jogos
jan. 22. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!