Macskaszállító hátizsák szállítódoboz helyett? Vélemény?
Viszonylag rendszeresen hordom az 5 kilós habtestét állatorvoshoz. Jómagam elég ványadt vagyok, kocsi nincs, szóval kézben szoktam cipelni Őuraságát.
Kérdésem az, hogy a cica (és a doki) szempontjából mennyire praktikus, ha szereznék egy ilyen spéci állathordó hátizsákot, és abban hordanám?
Nem ragaszkodom görcsösen az ötlethez (ha marad a doboz, akkor gyúrunk, wazze) de jobban bírom a súlyt a hátamon - kell sétálni egy darabon a megállótól a rendelőig, addig húszszor cserélek kezet :D
A cica a fő szempont, neki legyen jó, és a dokinak. Csak ha már lehet könnyíteni a málhás ATM dolgán... :D
Ha most sem fél az utazástól és a hordozótól, akkor ügyesen szoktasd át a hatizsákba.
Az enyémek olyan fosósak, mint a gazdájuk, együtt remegünk az állatorvosnál.
Köszönöm :)
A dobozt magát szereti, elnézelődik benne. Dokinál az jelenti a biztonságot, amint vége a macerálásnak, hussan is vissza bele. (Emiatt kiszedni is egy procedúra belőle, általában leszedik a tetejét)
A buszon/villamoson hisztizik benne
Hát, sajnos nem tudok mit csinálni vele. Nyugtatgatom, ahogy tudom, az segít egy kicsit.
Nem tudom, hogy a hátizsákban változna-e bármi.
Nekem pl olyan hordozóm van, amihez járt ilyen vállra akasztható szíj is.
Nem ugyanilyen, de hasonló. A tetején van a karabíner, arra tudod felilleszteni a szíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!