Milyen szállítódobozok vannak, és milyen a jobb?
Szerintem sem kell túldramatizálni...
Én beszélek,aki a 4. féle szállítót vettem:))
Immáron 18 éve van cicám,és az első dobozom még mindig megvan: amerikai (petmate furrari,itthon vettem),a tetején biztonsági öv hellyel,légi szállításra is alkalmas stb.
Van hozzá etető-itató,soha nem használtuk útközben. (15 éves!!)De nem találtam ilyet azóta sem sajna.. A kisebbik cicának szuper.Nem használok én sem már semmit belülre,mert csak összehúzza.Ha mégis baleset van-nálunk hányás volt a max- akkor állat kivesz, kitisztít/kimos, állat vissza.(mindig van konyhai papírtörlő, rongyok és víz a kocsiban erre)
Soha nem pisilt bele még egyik cica sem a szállítóba,pedig utaztunk egész nap, vagy 6-7 órákat. Nem is ittak,nem is ettek útközben,hiába kínáltuk a pihenők közben.
Most van egy 5 éves maine coonom is,aki nagy cica,nehéz volt venni neki boxot..Kitétel volt: persze a méret (itt már a 90%-uk elbukott), a biztonsági öv becsatolás,az ajtó zárása - a második-nagyméretű (trixie capri) box ajtaja a súlyától kinyílott,ha felemeltük (pedig 12 kilóra volt kalibrálva,a cica pedig csak 7-8 kg..),és a műanyag pöcök letörött az ajtózáron;- és még lehessen kézben vinni.. -emiatt kitétel a fém zár az ajtón.
Van textilboxunk is fém merevítős,mérete szuper, becsatolható,nagyon jó minőség,csak minden szőrös- vonzza azt. Abban van párna gyárilag,(belseje polifoam,huzata műszőr - az is szőrtenger - mindig tisztítani kell, macerás.
A boxban szállítás azért jóval biztonságosabb,a cica nem tud akkorát repülni,mert nincs akkora helye,max 10-15 cm,de téged legalább nem üt le, és ő sem sérül meg ettől annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!