Miért csinálja ezt, miért nem kedvel?
Figyelt kérdés
Barátnőm cicája másfél éves félperzsa nőstény cicus (az én macskám édestestvére) hosszú idők óta ha meglát, fúj, morog rám, pedig kiskorában sokat pátyolgattam, és még utána is hagyta magát nekem. Pár hónapja kezdte el ezt az egészet, és már mindennel próbálkoztunk, összekötöttem a hajam, befújtam magam, vettem fel szemüveget stb. de ugyanaz a reakciója. Miért csinálja ezt illetve hogyan lehetne megszüntetni nála ezt a viselkedést? Csak normális válaszokat várok, köszönöm.2011. máj. 9. 18:31
11/14 anonim válasza:
Csak nálad csinál ilyet??Ivartalanítva van?? Igen,a jutalomfalat jó ötlet.De ne erőszakoskodj vele.Próbáld ki :ülj le a közelébe(persze csak ha nem zavarja) és várd meg,míg ő megy oda hozzád!(perzse ha nem "utál" annyira)
12/14 A kérdező kommentje:
Csak nálam, még nincs ivartalanítva, de tervbe van nála. Ma nem vittem még neki kaját, mert csak pillanatra ugrottam át, de majd a hétvégén kipróbáljuk. :)
De amúgy, amíg ott vagyok, és velem agresszívan kezd viselkedni, onnantól mindenki mással is az.
2011. máj. 13. 21:01
14/14 anonim válasza:
Ha feléd kapna, próbáld meg, hogy nem rántod el a kezed. Tudom, óriási önuralom kell hozzá, de úgy nem fogja vágigkarmolni és érzi, hogy nem félsz, talán nem lesz goromba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!