Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálja ezt, miért nem...

Miért csinálja ezt, miért nem kedvel?

Figyelt kérdés
Barátnőm cicája másfél éves félperzsa nőstény cicus (az én macskám édestestvére) hosszú idők óta ha meglát, fúj, morog rám, pedig kiskorában sokat pátyolgattam, és még utána is hagyta magát nekem. Pár hónapja kezdte el ezt az egészet, és már mindennel próbálkoztunk, összekötöttem a hajam, befújtam magam, vettem fel szemüveget stb. de ugyanaz a reakciója. Miért csinálja ezt illetve hogyan lehetne megszüntetni nála ezt a viselkedést? Csak normális válaszokat várok, köszönöm.
2011. máj. 9. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Csapd le egy húsvágó bárddal.
2011. máj. 9. 19:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudsz olvasni? NORMÁLIS válaszokat várok! Ezek szerint értelmezni sem tudsz.
2011. máj. 9. 19:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem fogad el és kész. A cicák amúgy sem ismernek meg látásból valakit, ő is nőtt, te is nőttél. Ha pedig a barátnőd cicája nem kell nagy felhajtás, nem hiszem, hogy naponta mész át hozzá, és szerintem nem is a cica miatt mész el ha mész.
2011. máj. 9. 20:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Anya egyik kolléganőjének a 10 éves macskája utálja az egész családot...kivéve a 2. férjének a fiát, akit eleve nem is ismer régóta, úh sztem csak ignoráld a macskát és kész :D
2011. máj. 9. 20:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Elég sokszor járok a barátnőmhöz, és egy idő után elég idegfeszítő, hogy beszélgetnénk, aztán egyszer csak a macska neki áll pesszegni mikor ott van a közelben. Meg hogy állandóan morog. Meg ugye a barátnőm egyben a szomszédom is, gyakran vagyok nála, munka után jó egyet beszélgetni stb. Így viszont elég nehéz.
2011. máj. 9. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél magaddal jutalomfalatokat és időnként tartsd elé a markodban. Hátha megbékél így.
2011. máj. 9. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem sokat tudsz tenni, az én cicám a barátomat utálja, elő sem jön a sarokból amikor ott van nálam, ha mégis összefutnak, fúj, morog. Elég kellemetlen, de már régóta ez a helyzet és nem változik, sőt, egye rosszabb.
2011. máj. 11. 09:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Etesd te.

Marmint amikor otvagy, te adj neki enni. Igy osszekoti veled a evest, es boldog lesz.

2011. máj. 12. 18:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Próbálj közeledni hozzá! Simogasd meg, etesd meg stb...
2011. máj. 12. 21:21
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az etetést majd kipróbálom. Simogatás lehetetlen, nagyon fúj és szerintem oda is kapna, ha felé nyúlnék.
2011. máj. 13. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!