Vannak "whiskas cica" kinézetű házimacskák?
Figyelt kérdés
Én láttam,de nemtudom szerintem annak a britmacskához nem sok köze van. nektek mi a véleményetek? a brithez hasonló házicica jelleme hasonló?
köszönöm:)
2011. máj. 5. 22:01
1/10 anonim válasza:
a brit rövid szőrű macska nem összetévesztendő a brit kék macskával :)
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
mamának whiskasos ciccája van :D
4/10 A kérdező kommentje:
második válaszoló:) nagyon aranyos a cicád, én is ilyet szeretnék :) köszi a válaszokat!:)
2011. máj. 5. 22:29
6/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen macskeszom van,mint a 2.-nak.Jellemben nagyon aranyos,szeretettigénylő macsek,és már sokadjára örvendeztetett meg minkett a múlt hónapban 4 kiscicával :)
7/10 anonim válasza:
22:08:
A harmadik képen az a cirmos szerintem alvás közben mosolyog.
Még most kellene kitekerni a nyakát, mert ez téged a mancsa köré fog csavarni!
8/10 anonim válasza:
Igen van. Nálam most született 3 db kis whiskasos kiscicák, nagyon szépek!! :)
9/10 anonim válasza:
Az én cicám is pontosan úgy néz ki, mint egy brit rövidszőrű whiskas cica, pedig sima házimacska a lelkem. :)
Tényleg nagyon szép cicus. Hamvas-ezüst színű, cirmos bundája van, a pocija pedig szinte már fehér színű, annyira világos. Ja, és hatalmas, gyönyörű aranyszín szemei vannak. :) Ha gondolod, majd mutatok róla képet is. :)
Amúgy a neve Alice.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!:) és igen, szívesen néznék egy képet a cicádról:)))
2011. máj. 6. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!