Mai házimacskák fognak még egeret?
Az én macskám kinti benti, rendesen kap enni, mégis fog egeret. Az más tészta, hogy általában nem eszi meg, csak eljátszadozik vele, amíg csóri egér fel nem dobja a pacskert.
A macskából nem lehet a vadászösztönt whiskas-al kiölni.
Lehet, hogy megfogná, de azt tudnod kell, hogy könnyen bélférges lehet tőlük. A bélférgek kifejlesztették a túlélési technikát: köztes gazdaállatot használnak.
Egyébként nekem van egy teknőctarkám, ez a fajta nagyon jó egerésző. Ugyan panelban lakunk, de le szoktam vinni sétálni és tavaly kiszedett egy mezei egeret a lyukból. Nem ette meg, játszott vele egy darabig, aztán elengedte. szokott ugyanígy gyíkot is fogni, óvatosan fogja a szájában, hurcolja egy ideig, aztán elengedi. Még egy sem pusztult el.
Hülyeségeket írtok! Egy macska akkor is vadászik ha etetik. Már nem azért ölnek, hogy legyen mit enni, csak a vádászösztön miatt.
Sok macskám volt már, most is van egy, és mind nagy vadász volt.
Amúgy nálunk csak az udvarom fogtak egeret, ha házig meg vagy nem jutottak el, vagy nem is akartak ide jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!