Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lázas a cicám, lehet, hogy az...

Lázas a cicám, lehet, hogy az én betegségemre reagált így?

Figyelt kérdés

Buta kérdésnek tűnhet, de valahol olvastam, hogy a gazdi betegsége stresszes állapotot vált ki a cicáknál, és ez talán okozhat lázat is. Én ma nagyon rosszul voltam, begyulladt egy fogam, magas lázam lett, órákig szenvedtem, de már teljesen jól vagyok. A cicámon most látom, hogy az ágyamban fekszik, nem nagyon akar felkelni, és minimum hőmelkedése is van.

Lehet, hogy miattam van?

2011. máj. 3. 00:38
 1/3 anonim ***** válasza:
2011. máj. 3. 01:26
 2/3 A kérdező kommentje:

nekem is az egyik kedvenc filmem, ráadásul picar over kirk, de hadd vezessem le akkor a folyamatot nekem, hogy ne nézz teljesen hülyének:

a macska stressztől lehet hasmenéses - a hasmenéstl lehet láza. ebből a sorból a hasmenés akár ki is maradhat. ráadásul ma kivittem a kertbe kicsit (teljesen szobai macska), és bár élvezte, mégis lehet hogy túl sok inger érte egy nap, és most kidőlt szegénynek az immunrendszere. érzékeny macskáknál előfordul, az ember is akkor betegszik meg, ha az immunrendszere meggyengül, és ez bizony stressztől elfordul.

2011. máj. 3. 01:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen B+ te vagy beteg és a macska lázas....-.-"
2011. máj. 3. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!