A kiskutyámat valószínűleg megcsípte valami az erkélyen kb 10 perce! Nagyot nyüszített beszaladt a lakásba a polc alá. Nem találok rajta csípés nyomot, de egy picikét azóta sántít. Végig tapogatta, nyomogattam de nem reagált rá. Mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Azóta játszottunk is!2009. júl. 16. 14:07
1/6 anonim válasza:
azért sántit mert csipés érte. haz hamar leapad. viszont ha allergiás reakcio lép fel akkor vidd orvoshoz, ha bedabad a feje vagy nehezen kap levelgöt..
de ha ilyen nem jelentkezik egy orán belül akkor nincs gond.
a sántitás elmulik ha lehütöd.
ha játszik és eszik akkor rendben van..
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Adjak neki calcimusc-ot(Elvileg ez kálcium)?5 ml-es ampullában van.
2009. júl. 16. 14:26
3/6 anonim válasza:
sztem felesleges ha már játszott is azota:)
4/6 A kérdező kommentje:
Vissza kell mennem dolgozni,nem akarom hogy valami gond legyen vele,de sajnos nem tudom ki várni az 1 órát hogy lesz e rohama.
2009. júl. 16. 14:33
5/6 anonim válasza:
Tapogasd át az egyész kutyát ha valahol fáj vagy duzzadni látszik/ érzed akkor adj neki kálciumot.
Tavaly az egyik ismerős kutyáját a háthó láujján csípte meg 1 darázs és "csak" a az egész lába dagadt fel mire az orvoshoz értünk vele (kb: 1óra) de nagyon csúnya volt + sántított + vinnyogott és 3oltást kapott rá.
Ők a 9. emeleten laknak és a kutya a szoba ablak alatt feküdt amikor történt...
6/6 A kérdező kommentje:
Áttapogattam nem reagált semmit nem nyüszített,mikor eljöttem otthonról még nem telt el 1 óra csak kb 45 perc.Akkor rendben volt!Remélem nem lesz baja mert megőrülök!!!!
2009. júl. 16. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!