Macskát lakásba állatkinzas?
nem hiszem,h. az lenne, azt fogja megszokni. megvan az előnye is: kevesebb veszély leselkedik a macskára, mintha kijárós lenne. igaz, kevesebb izgalom is.
de én is tartanék bennt macskát.
A miénk 54 nm-en élt, csak az erkélyre tudott kimenni. Emiatt nem hinném, hogy nagyon szenvedett, de biztosan jobb lett volna neki, ha kicsit kijárhatott volna egy biztonságos kertbe a fűbe hemperegni egy kicsit, nézegetni a madarakat, vadászni a bogarakra, stb.
Az viszont szerintem nem jó, hogy egyedül élsz és 12 órát dolgozol. Én ebben látom a nagyobb problémát. A macska sem szeret egész nap egyedül lenni, kell neki a társaság. Takarítani kell a vécéjét, mindig tiszta kell, hogy legyen, különben félrepiszkít és emiatt szenved. Ha nálunk ilyen történt, én ezután mindig láttam rajta, hogy szégyelli magát, bűntudata van.
Én a magam részéről, ha egyedül laknék és 12 órákat dolgoznék, nem hoznék állatot a lakásba. Legalábbis, kutyát, macskát biztosan nem. Ott van a hörcsög, annak kisebb hely is kell, elalszik egész nap, este barátkoztok, nappal meg alszik. De ha már mindenképpen macskát akarsz, akkor meg lehet, hogy jobb lenne kettő, úgy nem unatkoznának annyira. Csak kettőnek még kisebb lenne a lakás, drágább a kaja, gyakrabban kell tisztítani a vécét. Szóval én nem ajánlom, de a te döntésed. Szerintem járj inkább társaságba... :)
Mondjuk így nem annyira rossz az időbeosztás.
De azért még mindig elég rossz 3-szor fél nap egyedül egymás után.
Az a 12 óra hogy megy? Mindig ugyanakkor vagy váltakozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!