Konkrétan milyen tápot ajánlotok neki?
kb. 7-8 hónapos ivartalanított lány cicámnak kb a tavasz kezdete óta eléggé hullik a szőre. nem látszik a bundáján a hiány, de mindenhol ott a szőre. ha kicsit nyirkosabb tenyérrel megsimogatom, akkor tiszta szőr leszek.
az állatorvos azt mondta,h. a rossz minőségű kaja miatt.
konkrétan milyen prémium tápot kéne neki adni? közelítő árat is mondjatok légyszi, ha tudjátok.
Én is teljes mértékben a Royal C.-ot javasolom, vgay a Hills is még olyan minőségű.
Nekem lassan már 7éve van cicám, az elején mi is tasakokat, tápokat, mindenből a legjobbat akartuk nekik adni.
Kb. a két cicára 10ezret költöttünk havonta (tasakok,konzervek és szárazok).
Mára már rájöttem,h tényleg egészségtelenek, hiába hírdeti, így úgy a tv, akár a w. akár a kitkat-ot, nem jók.
Sőt a macska nem olyan mint az ember,h változatos ételek kellenek, mint nekünk,h egyik nap ránott hús, aztán főzelék.
Most már egy 2-3 éve csak RC. száraztápot adunk neki, és szereti.
Meg persze ha ránott husi van,akkor egy kis nyers húst :)
A jutalom rudat,azt egyszerűen imádja, meg van a wishkas-nak a jutalom falatja, ilyeneket mellette néha néha.
Remélem segíthettem :)
utolsó: igen, segítettél, köszi mindenkinek :)
ha elfogy a mostani száraz Whiskas, akkor beszerezzük sztem a RC-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!