Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miből adjak neki enni?

Miből adjak neki enni?

Figyelt kérdés

Macskámat ivartalanították tegnap(muszáj volt) kapott ma egy gallért de így nem tudom miből adjak neki enni ill inni...10cm-es gallért kapott..

köszönöm előre is..

2011. ápr. 12. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Amig eszik vedd le a gallért

vagy kanállat tartsd elé a kaját

2011. ápr. 12. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
evéshez vedd le a gallért
2011. ápr. 12. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem fogsz egész nap mellette strázsálni, hogy mikor hajlandó enni és inni. Ez baromság. Nem kell levenni, az enyém simán tudott enni és inni. Vagy maximum lapostányérra rakd az eledelét és rá tud hajolni. Megoldja, hidd el.
2011. ápr. 12. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is simán evett gallérban. Kicsit emeld meg a tálkáját, tegyél alá valamit, és szerintem ennyi.
2011. ápr. 13. 10:25
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...és kb meddig marad rajta?
2011. ápr. 13. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Mármint a gallér meddig marad rajta?

A varratszedés végéig. Elvileg 7-10 nap múlva szedik ki a varratokat.

De egyébként ha leveszed róla a gallért, akkor meg tudod figyelni, hogy piszkálja-e a sebet. Ha úgy látod, hogy nem nyúl hozzá, vagy esetleg csak óvatosan nyalogatja, akkor nem muszáj, hogy legyen rajta gallér.

Az én cicám egyből tépkedni kezdte a varratot lefedő ragtapaszt, szóval neki 8 napig gallérja volt, de simán elvolt vele.

2011. ápr. 13. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!