Most micsináljak? Annyira hiányzik! Már ne várjam? :C
Figyelt kérdés
szeptemberben eltünt a cicám 13napra de hazajött és most holnap lesz két hete h eltünt megint... 4éves 1-2éve lett kiherélve de ugyanugy megy de mindig hazajött és most ne mmicsináljak várjam haza vagy már ne reménykedjek?:C:C2011. ápr. 10. 13:29
1/21 anonim válasza:
Nekem volt már olyan hogy a nőstény(!) cicám elkóborolt és 2 hét után előkerült. Szerintem még van remény! :)
2/21 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon remélem h hazajön annyira szeretem....
2011. ápr. 10. 13:38
3/21 anonim válasza:
Nekem volt úgy, hogy egy egész nyárra eltűnt a cicám! :( Ráadásul szobacica. És most itt van mellettem. :)
Viszont olyan is előfordult a családban, hogy több napra eltűnt a cica, és végül egy hurokban találták meg nagyon rossz állapotban. :(( De hála teljesen felépült!
Esetleg kiplakátolhatnád! Vagy kérdezősködhetnél a környéken, hátha látta valaki!
4/21 A kérdező kommentje:
igazad van ha nem jön elő elkezdem a plakátokat.... annyira fáj.. lehet kicsit elhanyagoltam de a szüleim vigyáztak rá csak hát na... meg elvileg most van az h pár keresnek magugnak... stb
2011. ápr. 10. 13:54
5/21 anonim válasza:
Az en 3 eves kandurom 2 hete vasarnap tunt el. Kitettem sok plakatot rola, es ma reggel jott szolni valaki, hogy megtalalta. Eppen itt alszik mellettem. A plakatok nelkul fogalmam sem lenne semmirol. Azt hittem, hogy az emberek az utcan elmennek ilyen plakatok mellett, de lass csodat, nem ez tortent.
Ne add fel, siman elokerulhet meg, de a plakatolast ne hagyd ki!
6/21 A kérdező kommentje:
jóneked!! örülök h meglettmajd kiplakátlok kedd vagy hétfőn...:(
2011. ápr. 10. 20:23
8/21 A kérdező kommentje:
azóta sincs,... semmi sajnos szerdán majd plakátolok eggyet mert most nagyon sok a munka ki se látszok belőle.. de lesz rá idöm meg kérdezgettem semmi :S
2011. ápr. 12. 15:17
9/21 anonim válasza:
Izgulok érte nagyon! Olyan szemét emberek vannak.. Én írtam, hogy hurokban találta meg a családunk a cicukát, félholtan. :( Keresd, lehet, hogy valahol rád vár! :(((
10/21 A kérdező kommentje:
már kivagyok akadva:'( már nagyion kész vagyok hétvégén megkeresem csak annyira sok dolgom van sosincs rá idöm de nem igaz annyira szeretem és nem jön haza:'( köszönöm h izgulsz érte de lassan elvesztem a reményt :S :'(
2011. ápr. 14. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!