Hogyan üldözzem el a nálunk átjáró macskákat? Milyen jó módszerek vannak, hogy ne nálunk járjanak szarni?
Napról-napra befosnak a garázsunkba idegen macskák.Már teljesen odaszoktak.A macskát nem látjuk már csak amit maga után hagyott.Undorító!!!
Meg mindent lepisil....
"Akkor Te most IP cím alapján baromira feljelenthető lennél, köszi."
Dinamikus IP címmel semmit nem tudsz kezdeni!
Legutolso valaszolo: Ez egy jolhangzo gondolat volt, csak nem igaz. 9/11 ota a dinamikus ipcimek is logolva vannak (hivatalosan 5 evig kellene, de arra nincs kapacitas, azthiszem valojaban fel evig)
A kerdeshez: a leghatekonyabb egy mozgaserzekelovel tuningolt ultrahangos macskariaszto.
Persze a mereg olcsobb, es biztos van gusztus doglott macskakat tartani a spajzba. ( a joerzesrol mar nem vitazok)
Kedves Ip-cím! És mi a lótőgyet kezdesz Te azzal az IP címmel, amiről írtam?!? :o)))) 1. nem Mon élek. 2. Nem az enyém a gép 3. nem volt bekamerázva akkor sem, mikor írtam róla 4. tuti ég, hogy nem fogk senkit olyanokra buzdítani, mint Te, hogy plussz költségekbe verje magát a szomszéd szaros macskái miatt. A patkányméreg még mindig a legolcsóbb és leghatásosabb megoldás... Aztán majd észreveszi a szomszéd, hogy fogynak a macskái, ha nem hülye még rá is jön, miért... S akkor majd Ő megoldja saját költségére, hogy ne szomszédoljanak a macskái, ha viszont látni akarja őket.
Ja és képzeld, mikor egy nyest család befészkelte magát az autóm motorházába és széjjel rágtak mindent benne... ezt a problémát is ugyanígy oldottam meg. Képzeld, sikerült :o)))))
Embertelen suttyó vagyok ;o)
Lehet, hogy a dinamikus IP-et ki lehet deríteni, de még mindig itt vannak az Anonim Proxy Szever-ek. (Ezt derítsd ki!)
>:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!