Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy vegyem rá a macskámat,...

Hogy vegyem rá a macskámat, hogy játék közben behúzza a karmát?

Figyelt kérdés
Hat cicám van, ebből öttel sérülés nélkül tudok játszani, de a hatodik folyamatosan zsákmánynak használja a kezemet. Ráharap, és a négy lábával ráfog, és belém mélyeszti a karmait. Hogyan lehetne erről leszoktatni? Kiabálástól, visítástól csak még erősebben rászorít. Kezdek úgy kinézni, mint egy háborús veterán.
2011. márc. 24. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
az enyém benti cica, mi is vágjuk a körmét, hát nem kell aggódni, úgy ugrik fel a 180 centis mászókáján mint a pinty..a karom röviden is karom marad:)
2011. márc. 29. 16:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én cicám Zséda is ilyen...Amikor sokáig nem voltam otthon,(1-2 hét) akkor nagyon fájt a "játéka" de az én kezem megszokta a folytonos, nem túl erős karmolászást...Am az én cicám kinti cicus :D
2011. ápr. 30. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!