A macskámtól nem tudok aludni, már több hónapja. Hajnalban nyávog, unatkozik. Mit csináljak? Kialvatlanságot már nem bírom idegileg!
Ma is kimentem wc-re 3 után kb. Macska folyton nyekergett, nyávogott, a falat már lekaparta a sarkoknál, nem az én lakásom, azért baj ez. Most is nyávog, idegesít már nagyon. Hajnalban, mikor aludnék, kinek van kedve játszogatni a macskával. Ivartalanított, majdnem 1 éves lány. Ilyen hülye viselkedéssel még nem találkoztam, pedig már volt sok macskám. Udvarra nem tudom kiengedni, mert pár hét múlva eltenné láb alól a szomszéd, mint az előzőt. Most is a falra ugrott fel és kaparja le...
Kicsi garzonban lakom, nincs hova bezárnom sem, mert a hangja akkor is kihallatszik mindenhonnan. Másik macskát nem szeretnék mellé, anyagi okokból. Kettő sok lenne már, ennek meg meg tudom venni a minőségi tápot. Mit csináljak, hogy tudjak aludni tőle? Tömjem magam altatóval?!
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-22 07:13
Az ilyen kijelentésekért inkább téged kéne kivágni.Enyém elég nyugis cica,velem alszik,a kaparófa hiába van,hidegen hagyja,inkább a fotelt szemelte ki magának,hiába szóltam rá,szétszedte a huzatot,de egyszerűen nem tudpk rá haragudni,sose dobnám ki.2 éve a karácsonyfát is felborította,akkor se bántottuk.Akkor volt csak fogytán a türelmem,amikor tüzelt,2 hétig nem aludtam,mert egész álló nap és éjszaka nyomta a baukolást...akkor elvittem dokihoz,megműtötte,azóta még jobb is lett a természete,lehiggadt,bújosabb lett.Ahogy lefekszem murmogva ufrik fel mellém,ha ki akar menni,akkor kaparja az ajtót,ha vissza akar jönni szintén (mármnt a szobába,benti cica)...
A mi ivartalanított lány cicánk 8 hónapos koráig egyetlen éjszakát sem aludt át. Hajnali 15 óra körül ébredt és nyávogott reggelig. Hiába volt az előző esti kb. 1 órás intenzív játék, a sétáltatás, bármi. Télen elég jól átaludta az éjszakát, de pár hete, amióta jó idő van újra kezdte. Megpróbáltuk beengedni a szobába. Annyit elértünk hogy nem nyávog, de zörög. Ezt-azt felborít, le-fel ugrik az ablakba, a konvektorra, stb.
Szóval, szerintem egyénfüggő, sok mindent nem tudsz vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!