A macskámtól nem tudok aludni, már több hónapja. Hajnalban nyávog, unatkozik. Mit csináljak? Kialvatlanságot már nem bírom idegileg!
Ma is kimentem wc-re 3 után kb. Macska folyton nyekergett, nyávogott, a falat már lekaparta a sarkoknál, nem az én lakásom, azért baj ez. Most is nyávog, idegesít már nagyon. Hajnalban, mikor aludnék, kinek van kedve játszogatni a macskával. Ivartalanított, majdnem 1 éves lány. Ilyen hülye viselkedéssel még nem találkoztam, pedig már volt sok macskám. Udvarra nem tudom kiengedni, mert pár hét múlva eltenné láb alól a szomszéd, mint az előzőt. Most is a falra ugrott fel és kaparja le...
Kicsi garzonban lakom, nincs hova bezárnom sem, mert a hangja akkor is kihallatszik mindenhonnan. Másik macskát nem szeretnék mellé, anyagi okokból. Kettő sok lenne már, ennek meg meg tudom venni a minőségi tápot. Mit csináljak, hogy tudjak aludni tőle? Tömjem magam altatóval?!
A nyávogásra nem tudok mit mondani, de a falat nem fogja kaparni ha csinálsz neki ilyet. Házilag is meg tudod csinálni. Ez egy darab vastag fa, körültekerve vastag kötéllel (olyan mint a hajókötél). Ezen fogja koptatni a körmét.
A miénk is reggel 7kor kelt hétvégente. kinyitom az ajtót bebújik mellénk dorombol és kész, szeretetre vágyik, ennyi.
Egyébként a mi cicánk is nyávog ha wc-re megyek mert akar jönni a vízzel játszani:) én szoktattam rá, nem bánthatom.
De a macskakaparó sosem árt szerezz be egyet.
Az enyém is csinálja, mentett cica, nem ismerem az előéletét ( de gyanítom, ezért dobták ki ). Pár hétig szenvedtem, de most kipróbálok egy dolgot, mert a zéró tolerancia nem működött: mikor elkezd szirénázni hajnalban, levadászom és párat az orrára koppintok "nem szabad nyávogni, hagyd abba" szigorú hangú felszólítással. Apránként kezd működni a dolog, mert van, hogy csak erőteljesen rá kell szólni "csitt" és megnyugszik. Nálunk van még egy cica, de az olyankor alszik valahol a szekrény mélyén, nemigen indul játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!