Purina One Vs. Happy Cat?
Melyik a jobb táp?
Happy cat-ről vélemények? Jelenleg Purina One-nal etetek, csak az a baj, hogy nagy kiszerelésben nem kapok belőle sehol.
"Véleményem szerint a Perfect Fit egy kategória a Purna One-nal és szerinte is! :DDD"
Egy kategória. De egy kategória a Royal Canine-al, a Whiskassal, a Kitekattal, stb. is.
Mi van most már a Royal is sz*r?
Unalmas ez a szöveg, a Royal-ról az Orijen-ről meg a többiről. Mindenki azzal etetni a macskáját amivel tudja. De ha a sok sznob "ki ha én nem" megveszi az Orijent meg a többi fost, akkor nagyon szívesen etetek vele én is, meg még sokan mások, akiknek nem telik rá. Az meg a másik sz*r duma, hogy ha "10 kg Orijent veszel, olcsóbban kijössz mint a Perfect Fit-ből". Vagy számolni nem tudtok, vagy ti sem etettek premium táppal.
Tessék okoska... Látszik, hogy nagyon utána néztél.
Levezetem neked, hogy miért olcsóbb -.-':
1kg perfect fit --> Kb: 1890 ft (21% csirkehús)
1kg ORIJEN (prémium táp) --> ha 7kg-t veszel 1243 Ft/kg
(75% hús, 25% kanadai zöldség,gyümölcs , 0% GABONA)
Utolsó vagyok.
Az meg baromság hogy a whiskas, kitekat meg társai ugyan olyanok mint a Royal canin, Orijen, Acana stb.
Mivel whiskas és társaiban 4% hús, ízfokozó, ételfesték, gabona meg minden szar van,
a prémium tápokban meg a hústartalom 40% fölött kezdődik, van benne taurin, ásványi anyagok, vitaminok... stb.
Én nem mondtam, hogy szar a perfect fit.
Én is szoktam adni a macskámnak.
csak számold ki okos. 5db 190grammos perfect fit 1kg. 1db perfect fit kb 350ft azt megszorzod 5-el tehát: 5*190=1800...
Még, hogy én vagyok buta...
Perfect fit-ből egyenlőre nincs csak 190 grammos xD OMG
Hát tévedtem, te tényleg nagyon buta vagy.
Nézz körül az Auchanban, Tescoban.
"Kiszerelés: 190g, 750g"
190 g
750 g
1 kg
Te buta p*csa xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!