Milyen hátrányai lehetnek egy kiscica panelban való tartásának?
Szeretnék egy cicát a 3 tengerimalackám mellé a lakásba.
Egy egészen kicsit,hogy összeszokjanak.
Tudom,hogy amig nem nevelem szobatisztának,addig mindenhova odacsinál,meg hogy felmászik mindenhova,lever mindent,és időnként a szőre is hullani fog,olyan lesz minden.
Mik még a hátrányai?
Előnyeit tudom,imádom őket,amig szüleimnél laktam,sok cicám volt,de ők nagyok,nem akarom kimozditani őket a kertes házból.
Mi szól az ellen hogy legyen itt is cicám?Mármint panelban
23/N
egy szúnyogháló gondolom megakadályozza abban hogy kimásszon (bár nem tudom van-e félelemérzete,leugrik e 3 emelet magasról,de nem szeretném kipróbálni),mert nyáron muszáj nyitva tartani az ablakokat,nagyon meleg van...
kislány cicát szeretnék,remélem lesz a kicsik között...de még de messze van,pluszs még amig el lehet választani...
rosszabb vagyok mint egy kisgyerek:D
Hát igen minden cica más személyiség :) az enyémet türelmesen nevelem. Amikor mérges vagyok a hangomra már van hogy rezdül is és abbahagyja amit elkezdett. Ha nem elég akkor spriccolóval lelocsolom.
Mielőtt idekerült már szobatiszta volt , itt a budiját egyből használta.
FURMINATOR fésűvel fésülöm szinte minden nap így maroknyi szőrt tudok kidobni és nem a kárpiton hullajtja szét. A szőre is fényesebb ,selymesebb a fésüléstől. Nézz utána youtub-on.
Cicám még csak 4 hónapos ,nagyon bújós ,simulós,barátkozós sosem karmol ,harap csak ha épp játszós kedve van akkor is tudja hol a határ.
Sok barátunk van mindig kézről kézre jár senki nem tud neki ellenállni :D És a kisasszony nem is bánja csak ha épp rohangászhatnékja van na akkor csúszik ki minden kézből.
Bútorokat nem bántja (még) de akkor aztán kő kövön nem marad ha észreveszem,hogy mégis ott kaparász. Konyhaszekrényre felmászást már nem próbálja leszokattam róla:) Az étkezőasztalt és székeket is elkerüli.
Még nem vert le semmit. Pedig vannak őrült rohamai amikor csak csíkot lehet látni utána :D mégsem veri le a három díszvázát az ablakpárkányról sem. De azért tervezem a vázák eltávolítását XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!