Rossz lennék? Lent a többi.
Nagyon szeretek minden állatot, főleg a macskákat. Befogadtunk egy kiscicát nem rég, a párom oda van érte...
Engem zavar, hogy fúj ránk, hogy bántja az én másik macskámat, hogy megeszi a kajáját, hogy telepiszkítja az alomját. Az én cicám, meg hagyja. Ő még egyszer nem evett bele az új macska kajájába, nem ment az ő alomjába. Ezt látja a másik is, de ő azért is beleeszik, pedig naponta 2x annyi kaját kap, mint az én cicám. Nem vagyok irigy, ha tehetném rengeteg macskát befogadnék. Amikor ott az én cicám, direkt nekünk dörgölőzik, bújik. Még külön szobában vannak. Amikor csak mi vagyunk ott, hogy etessük stb, akkor meg fúj ránk. De ez engem zavar. Tudom, hogy ez a kettőjük harca, de az már sok. Velem van a hiba?
Az én nőstény macskám(Vanda) nyáron került a fiú macskám (Cosimo)mellé.Mielőtt Vanda még nem volt,Cosimo otthagyta a kajáját,így egész napra jutott neki.Ez így ment egészen Július 11-ig.A kertünkben egy cica jelent meg,és keserves nyávogásba kezdett.A barátommal annyira megsajnáltuk,hogy felhoztuk.Mikor a lakásba ért egy kis kaját kapott.Meglátta Cosimot,és rögtön olyan morgásba kezdett,hogy Cosimo ijedtében elrohant.Cosimo kajáját simán bezabálta.A morgásával elijesztette Cosimot a kajája elöl.Az alomból kikergette,rengetegszer megsebezte,morgott.De hozzám és páromhoz nagyon bújt.És ez rengeteg ideig ment..
De most már békében élnek,esténként nyalják egymást.Egyszóval nem te vagy a hibás,hidd el,egy idő után összebarátkoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!