Melyik ivartalanítási technika a jobb a nőstény cicánál?
Két féléről is olvastam.Az egyiknél csak a petefészket távolítják el,a másiknál pedig a petefészkekkel együtt a méhet is. Arról viszont nem találtam infót,hogy melyik miért lenne jobb. Ti erről tudtok valamit?
(6 hónap körüli cicáról van szó,és mostanában szeretnénk ivartalanítani)
Köszi
Na akkor tele vannaka menhelyek árva cicákkal, aki ivartalanítás ellenes annak ajánlom, hogy menjen el és fogadja őket be. Mert ők a szenvedő alanyai annak, hogy nem lettek a cicák ivartalanítva, meg külön zárva...
Ez nem kutya! A macskának nem tudsz határ szabni egy udvaron és nem mindenhol tartják a macskákat csak lakásban! Komolyan nem is értem az ilyen mentalitást!!!
Most majd biztosan kapom a sok köpködést, de nem érdekel!
Igen is ivartalanítson az aki nem akar és mi több nem tud a kiscicákkal mit csinálni. Inkább az, mint hogy menhelyen vagy rosszabb esetben utcán landoljanak!
Egyértelműen ivartalanítás!
Én is holnap viszem a macsekot. Legalább 3-4 négy kandúr folyamatosan a közelében van. Az én macskám kinti-benti cica és nem tudom mindig a kandúrokat hajkurászni... Szerintem ez az ésszerű megoldás, nem az, hogy bezárjam valahova a macskát vagy a sok kiscicát nagy nehezen elpasszolni. Ettől nem lesz rosszabb a macskának, sőt sokkal nyugodtabb lesz és kevesebbet fog csavarogni.
Engem arról nem kell meggyőzni,hogy ivartalanítsak-e,mert ez egyértelmű!
A sok okoskodó primitív,marha,paraszt meg menjen el egy menhelyre,ahol már én is 6 éve önkéntekedek,és nézze végig azokat a sorsokat,amik az édes tündi-bündi kiscicáknak jutottak!
Gratulálok a hozzáálláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!