Épp összeszoktatok 2 cicát, kéne egy kis segítség?
Figyelt kérdés
Másképp nem engedte feltenni a kérdést...
Az enyém 11 hónapos, az "új" 5 hónapos. Mindkettő lány, nincsenek ivartalanítva. Van a kicsinek egy elkerített része, ahol van minden neki. Ma már többször kijött. Az enyém fúj, morog rá. Néha-néha odacsap, de visszahúzott körömmel. Időnként összekurrognak...
Nem tudok egész nap kint (előszoba) ülni velük, és ha nem tetszenek egymásnak visszavihetjük az újat. De ezt minél hamarabb el kell dönteni, mert lejár az idő. Hogy tudnám felgyorsítani ezt a folyamatot köztük?
2011. márc. 2. 14:38
1/7 anonim válasza:
Én már meg se merek szólalni,annyi macska szakértő van ezen az oldalon,ráadásul macskapárti cimszó alatt trágárkodnak.Ne lepődj meg ha azt irják ivartalanits!Ezen az oldalon ez a kulcsszó.Dehogy a kérdésedre is feleljek,nem tudod felgyorsitani,kialakul idővel.
2011. márc. 2. 14:43
2/7 anonim válasza:
Nekem fél év alatt szokott össze a 1,5 éves lány cicám a 3 hónapossal. A nagy mindig bántotta, vagyis nem komolyan, csak ijesztegette. Idő,idő,idő...
Amúgy meg nyugodtan hagyd őket ott egy szobában, megölni nem fogják egymást és szépen lassan egymáshoz szoknak.
2011. márc. 2. 14:43
3/7 anonim válasza:
Mióta van nálad az új cica? Ha nem tudsz ott lenni, addig nem tudod őket külön csukni? A picinek előbb meg kell szokni az új helyet, majd utána jöhet az új társaság. Hetek is eltelhetnek, mire megszokják egymást, ez nem megy egyik napról a másikra. Mindkét cica elég fiatal, biztos nem lesz gond.
2011. márc. 2. 14:44
4/7 anonim válasza:
Az enyém a legelviselhetetlenebb macska a világon, de mégis elfogadta a nála sokkal félénkebb szintén lánymacskát.
Megoldják egymás közt, nyugi!
2011. márc. 2. 14:45
5/7 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam decemberben, bár egy 3 éves nőstény cicát szoktattam egy 3 hónaposhoz. Az első néhány nap nagyon gáz volt, az idősebb macska félt a kölyöktől. Ne félj, tényleg el fog múlni, max egy hét az egész, utána már együtt fognak aludni! Főleg hogy mindketten nőstények, nagy kárt úgysem fognak tenni egymásban.
6/7 A kérdező kommentje:
Jó hát a mi cicánknak már van időpontja az ivartalanításra, de a másikat nem én fogom intézni, ha nem marad itt...
7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap óta van nálunk, és a helyet már szerintem meg is szokta. Meg úgy látom tetszik is neki a lakás. Egyébként a kicsi sziámi, tehát elég bátor. A nagy viszont elég féltékeny a területére. És még a hálóba be sem engedtük...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!