Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi az amivel "meg tud nevettet...

Mi az amivel "meg tud nevettetni" a cicád?

Figyelt kérdés

Engem például azzal amikor váratlanul lesből előugrik valahonnét és ráveti magát a plüssmacijára. Vagy amikor pancsol a vizes táljában. Vagy amikor "beszorul" a cipős dobozába és úgy futkározik.:)

Nektek milyen hasonló dolgokkal tud jó kedvet okozni a cicus, természetesen azon kívül, hogy egyszerűen "csak" van nekünk.:)

2011. márc. 1. 17:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
anyunál a macska rendszeresen felszökik az asztalra vagy a polcra és ledobálja az ételt a kutyának :D
2011. márc. 1. 17:15
 2/21 anonim ***** válasza:
Hát ezt sokáig sorolhatnám.pl amikor egész nap alszik,és amikor hazaérek,elkezd velem incselkedni,mintha egy másik cica lennék,felhúzza a hátát és mint egy bakkecske ugrál és menekül.Imádom,Meg amikor kézzel eszik,megveri a plüssöket...és hasonló kis csínytevések...:DJa meg amikor beugrik a fürdőkádba,persez amikor üres és ott hempereg,meg a zuhyanfüggönnyel játszik :D
2011. márc. 1. 17:16
 3/21 anonim ***** válasza:

Hú, nagyon sok ilyen van. :D

Mikor fut le a lépcsőn hozzám lopakodva (mert valami rosszat csinált és anyáék leszidták).

Vagy mikor egymással verekszenek, és mintha lassított felvételt látnék, úgy mozognak.

Meg amikor ki akar ugrani az ablakon, és biciklizik a levegőben a lábával, hogy emeljem fel. :D

Vagy amikor "mekeg", ha meglát egy bogarat.

De sokszor már az is vicces, ahogyan néz. Múltkor nagyon megijesztett az egyik cicám, sötét volt, egyedül voltam a szobámban és éppen egy horrort néztem. Erre valaki megkopogtatja a hátamat, azt hittem, bepisilek, úgymegijedtem. De csak az egyik cica volt, hogy adjak neki kaját. :D

Az egyik cicám meg fekete, este beleolvad a sötétbe és csak egy világító lézeres szempárt lehet látni, az is vicces. :)

2011. márc. 1. 17:29
 4/21 anonim ***** válasza:

Mikor bemegyek a fürdőbe, és látom, hogy a cicám a csapban alszik:D

vagy mikor közelítek vele a kezemmel, mozgatom az ujjaimat, ő meg hátra csapja a fülét és ráugrik a kezemre, és harapdálja!

Meg mikor fel-le rohangál a lépcsőn az előbb említett bakkecske mozdulatokkal:D

5/21 anonim ***** válasza:
Ahogy tud grimaszolni .Néha olyan kivácsi hogy szinte megnyúlik az orra.Igazi mókamester.
 6/21 anonim ***** válasza:

-vele

+felé

7/21 anonim ***** válasza:

Én mindig azt játszottam a macskámmal hogy amikor feküdt kb egy méterre lefeküdtem mellé hasra, akkor nagyon figyelt de meg sem mozdult.

Elkezdtem neki halkan fütyülni a Pokerface dallamát, akkor hirtelen felugrott nekem szaladt és enyhe lendülettel belefejelt az arcomba. :D

Imádtam mikor ezt csinálta, de érdekes ha mást fütyültem neki rá se hederített.

Sajnos már nincs meg mert elcsavargott :(

2011. márc. 1. 17:38
 8/21 anonim ***** válasza:

ó hát az enyém ez kis ördög. mindig kiröhögjük apával : D

volt már olyan, hogy nekiszaladt a csukott erkélyajtónak. vagy amikor kergetőzünk, elszalad előlem, hátat fordítok neki, és akkor szalad nekem. ő is szokott bakkecskébe ugrálni. de az is nagyon vicces, amikor megijed, és leesik az ágyról. meg még van egy pár : D

2011. márc. 1. 19:24
 9/21 anonim ***** válasza:

Amikor valamitől nagyon megijed, vagy meglepődik, és olyankor így furcsán kiflibe hajlítja magát, wc-kefe szerűre feláll az összes létező szőrszál a farkincáján, és így oldalazva ugrál. Az nagyon vicces.

Vagy ha valami rosszat csinált, és tud róla, és amikor észrevesszük a csintalanságot, bebújik a kanapé, vagy vmilyen bútor mögé, és kukucskál. Szó szerint leskelődik, és olyankor nagyon édes. :)

Vagy amikor beszél. Válaszol a kérdésekre nyávogással, néha olyan életszerűen, mintha komolyan emberi nyelven akarna beszélni, és az nagyon mulattató. :)

2011. márc. 1. 20:36
 10/21 anonim ***** válasza:
[link] Ahogy néz már bőven elég,plusz turbékol mint a galamb
2011. márc. 2. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!