Van olyan szer, amivel ha kezelem a lakásban a berendezést, attól távól tarja a kan macskát, hogy jelölgesse a területét? Vagy valami ötlet?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 11:56
2/6 anonim válasza:
Én is próbálkoztam mindenféle macska szerrel,sprével,de hiába fújtam be a dolgokat,észre sem vette,hogy be lett fújva.Egyedül az ivartalanítás segített.Az ivartalanítás után teljesen megszünt a jelölgetése.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ez volna a legutolsó,amit szeretnék,gondoltam,hogy van valami szer rá,ugyanis hallottam,hogy állitólag a narancsolaj az távól tartja a macskákat a helyektől,vagy ez sem segit?
2011. máj. 10. 12:12
4/6 anonim válasza:
Megpróbálhatod a citrusféléket mert azokat utálják, de szerintem teljesen felesleges minden mert akkor majd máshol fog jelölgetni, nem ott ahol eddig és kész. Ezt semmi nem fogja megszüntetni csak az ivartalanítás.
5/6 anonim válasza:
Hát, citrus kivonatokkal ha besprézed az általa elérhető helyeket, akkor általában távol maradnak a macskák.
6/6 anonim válasza:
Ha az ivartalanitas a legutolso, akkor esetleg feliway parologtato. Csak jokat hallottam rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!