Mitôl lehet ez? Van tipped?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az van, hogy a 11hònapos nôstény macskàm fedett alom dobozàban ma vettem észre hogy gìg az széklete... àltalàban a pàrom cseréli az almot, de ma amint takarìtottam (épp kaksi utàn) làttam, hogy nem olyan ,mint lenni szokott, nem ijesztôen hìg, de nem is olyan mint àltalàban... Amiatt lehet, hogy esetleg feszûlt? Mert épp kôltôzés kellôs kôzepén vagyink, holnap esedékes a dolog, lakàs teli dobozokkal, kupival és hàt nem tùl csendes dolog ez a pakolàs... Az ùj lakàsba nem akartam ott hagyni egyedûl napokra, mert csak félne, magànyos lenne és fàzna... itt jàtszik sokat, de hàt teljesen felborult minden, lehet ez az oka a fosinak, vagy aggòdhatok valami màs miatt is? Légyszi tapasztalt gazdik ìrjanak! Elôre is kôszi mindenkinek, szép szombat délutànt :) :): :)2011. febr. 26. 13:04
1/1 anonim válasza:
Ne aggodj,a leirtakbol az derül ki,hogy kicsit stresszes,semmi rendellenes.Olvasd el az én kérdésem Dilema cimmel.Na az már baj.Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!